Κώστας Τσουρός: Το απίστευτο ποσό που του ζήτησαν για μία συνέντευξη

 


Το αίτημα αρκετών καλλιτεχνών να πληρώνονται για τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, θέλησαν να εξετάσουν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται κι ο Κώστας Τσουρός μοιράστηκε μία εμπειρία του από τις συνεντεύξεις που πραγματοποιεί.

Όσο η Ναταλία Γερμανού προλόγιζε το θέμα κι ανέφερε ότι συμφωνεί με αυτό κι ότι πρέπει να δίνεται ένα συμβολικό ποσό για την παρουσία τους, άρχιζε να συζητιέται το ζήτημα με περισσότερες λεπτομέρειες. Η ίδια ανέφερε ότι εντάξει δεν θα ζητήσουν για δέκα λεπτά συνέντευξη και 2.000 ευρώ, όταν ξαφνικά ο Κώστας Τσουρός με έκπληξη και με χαμόγελο αμηχανίας απάντησε: «Δεν περίμενα να μου το πεις αυτό είναι η αλήθεια. Μου έχει τύχει για αυτό το είπα. Οι καλεσμένοι στην αμερικανική τηλεόραση κάνουν κι αυτά που πρέπει να κάνουν, τους ρωτάνε κι απαντάνε. Εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό. Εμένα το ποσό μου το ζήτησαν για την τσέπη τους, όχι για κάποιο σωματείο.»


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προφανώς του ζήτησαν τόσα λεφτά γιατί έχουν δει την εκπομπή. και έχουν καταλάβει πόσο ανενημέρωτος και κυνηγός του κίτρινου ρεπορτάζ είναι. κρίμα τόσο καλή εκπομπή με συμπαθέστατους συντελεστές να γίνεται ανυπόφορη να την παρακολουθήσεις κατά διαστήματα λόγω του κυρίου Τσουρού