Δανάη Μιχαλάκη: «Θα ήθελα οι Άγριες Μέλισσες να συνεχίσουν και του χρόνου»


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη στη «Real life» και τον Βασίλη Μπουζιώτη, με αφορμή την συνέχιση της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». H γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά για μία ακόμα σεζόν.

«Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ. 

Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις», τόνισε η ηθοποιός.

Όσο για το μέλλον της Δρόσως, του χαρακτήρα που ερμηνεύει, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουκλάρα μου