Η αντεπίθεση της Καινούργιου ακούει στο όνομα Γιώργος Λιανός...

 


Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός τη φετινή σεζόν. Στο στρατόπεδο του OPEN και στο "Ευτυχείτε" θέλουν να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση στην είσοδο του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1. Έτσι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τον παρουσιαστή του "Survivor", Γιώργο Λιανό, που θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής. 

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και trailer στο οποίο πρωταγωνιστούν τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και οι συνεργάτες της. Άξιο απορίας γιατί αυτό το "χαρτί" δεν το φύλαξε ο ΣΚΑΙ για τις δικές του ψυχαγωγικές εκπομπές...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Έπρεπε να τον βγάλουν την Τρίτη. Τη Δευτέρα το παιχνίδι είναι χαμένο ότι και να κάνουν. Ο κόσμος από περιέργεια θα δει το Πρωινό και είναι δεδομένο αυτό. Από την επόμενη μέρα πρέπει να αρχίσει η μάχη με τα δυνατά χαρτιά. Επίσης, ο Λιανός είναι παρουσιαστής αμερικανικού στυλ. Μπορεί να φέρει εις πέρας σχεδόν οποιοδήποτε τηλεοπτικό project με αξιοπρέπεια το λιγότερο έως με πολυ μεγάλη επιτυχία όπως τώρα στο Big Brother, αλλά παρόλη την πολυ ευχάριστη νότα που δίνει η παρουσία του κανείς δεν θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα για αυτόν. Κοινώς δεν έχει μεγάλο γκελ, επομένως δεν πιστευω οτι θα βοηθήσει την κατάσταση. Αν καταφέρουν και κλείσουν την Τρίτη Μικρουτσικο εκεί θα έχει ενδιαφέρον.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
* Στο Survivor εννοουσα