Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το μέλλον της τηλεόρασης, δυστυχώς, δεν φαίνεται καλό»

0


Στο 7 μέρες TV έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το αντικείμενο που γνωρίζει πολύ καλά,την τηλεόραση.

Θεωρείς τον εαυτό σου νικητή; Με την έννοια ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις και κυρίως στον ενημερωτικό τομέα, στον ψυχαγωγικό δεν έχει μείνει κανείς παλιότερος από σένα;

Δεν ξέρω αν μου αρέσει ο όρος «νικητής». Γιατί στην Ελλάδα συμβαίνει κι αυτό το απίστευτο πράγμα. Αντί να περνάνε τα χρόνια και να σε σέβονται, όπως στις περισσότερες δουλειές, εδώ περνάνε τα χρόνια, αποκτάς εμπειρία, γίνεσαι καλύτερος και κάποιοι θέλουν να σε εξαφανίσουν. Δηλαδή, είναι να βάζεις τα γέλια μ' αυτές τις καταστάσεις. Παγκοσμίως, η ωρίμανση και η πείρα αναζητούνται και επιβραβεύονται συνεχώς και εδώ «διώκονται». Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες γι' αυτό το θέμα. Αλλά ας σταματήσω εδώ. Εύχομαι όλοι να σεβαστούν, όπως γίνεται σε όλα τα επαγγέλματα, τους ανθρώπους που κράτησαν ως επαγγελματίες για 20, 25 και 30 χρόνια εκπομπές και να τους τιμήσουν έτσι όπως πρέπει. Με το να αξιοποιήσουν την πείρα τους, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, μιας και μιλάμε για παρουσιαστές. Εγώ είμαι 47 χρόνων. Με σχεδόν 30 χρόνια ένσημα στην τηλεόραση. Κι αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. Και νιώθω ότι έχω όρεξη και διάθεση για άλλα 20 χρόνια μπροστά στο γυαλί.

Πώς θα χαρακτήριζες την τηλεόραση σήμερα και ποιο πιστεύεις ότι είναι το μέλλον της;

Η τηλεόραση είναι πάντα ίδια. Με τα καλά της και τα κακά της. Ακριβώς όπως είναι και μια κοινωνία. Το μέλλον της, δυστυχώς, δεν φαίνεται καλό. Γιατί είναι ένα Μέσο που χτυπιέται από παντού. Ακόμη και από τους ίδιους ανθρώπους που δουλεύουν σ' αυτήν. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και μέχρι τέλους και όσο έχω υγεία, θα προσπαθώ να την υπηρετώ.

Και θα σου πω και ότι μόνο και μόνο και ως συσκευή, λόγω του όγκου της, είναι μια συσκευή που μπορεί να υπάρχει μέσα στο σπίτι για πολλά χρόνια ακόμη. Τώρα, για το περιεχόμενο της, θα πρέπει εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης να μην εφησυχάζουμε και να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αλήθεια, η πρωινή ζώνη με ενημέρωση και ψυχαγωγία είναι κάτι που σε εξιτάρει;

Αν φανταστείς ότι εννέα χρόνια κάνω ενημέρωση και ψυχαγωγία ραδιοφωνικά, και μιλάω για το πρωινό του Sfera 102.2, το οποίο παρουσιάζω με τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη, η έννοια γενικά του πρωινού πάντοτε με ενδιαφέρει. Ως φιλοσοφία, ως ώρα, ως λογική, να ξυπνάω μαζί με τον κόσμο και να περνάμε καλά.

Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων στους καλεσμένους σου ψυχαναλύεσαι και εσύ. Είναι πιο εύκολο να μιλάς για προσωπικά σου θέματα, έχοντας μπροστά σου έναν άνθρωπο που μιλάει για τη δική του ζωή;

Α, δεν έχω εντρυφήσει τόσο πολύ στο τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που κάνω. Εγώ λέω αυτό που μου βγαίνει εκείνη την ώρα, που νιώθω μέσα από την καρδιά μου να πω, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το κάνω. Είναι όλο αυθόρμητο, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο 7 μέρες TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !