Ντάνη Γιαννακοπούλου : Προοριζόταν για άλλους ρόλους στην σειρά «Ήλιος» και όχι για την «Αθηνά»

Η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου φέτος βρίσκεται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1,  «Ήλιος». Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της πως ενσαρκώνει,αλλα και το ότι δεν προοριζόταν αυτός ο ρόλος για την ίδια.

Επιδιώξατε να μπει ο... «Ήλιος» στη ζωή σας;

«Όχι! Εκανα το πρώτο μου κάστινγκ αρχές Μαρτίου και άλλα δύο όταν βγήκαμε από την καραντίνα. Αρχές Αυγούστου ήρθε η πρόταση. Ωστόσο, αρχικά προοριζόμουν για έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως έπειτα μου ήρθε η πρόταση την Αθηνά. Διάβασα το σενάριο και μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ηρωίδα. Με ιντρίγκαρε. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν, στη μικρή οθόνη. Στην αρχή ήταν περίεργο και ταλαιπωρήθηκα μέχρι να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς είναι η Αθηνά και πώς μπορώ να τη φέρω στο μέτρα μου».

Ποια είναι τελικά η Αθηνά;

«Έλα ντε... Θα έλεγα πως η Αθηνά είναι ένας άνθρωπος με έντονο πάθος. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Το πάθος και ο ερωτισμός της, που στις δύσκολες στιγμές βγαίνει με επιθετικότητα. Ωστόσο είναι καλή επαγγελματίας και προσπαθεί να είναι καλή σε ό,τι κάνει. Εν κατακλείδι είναι μια σκληρή γυναίκα που πατάει πολύ γερά στα πόδια της».

Σε τι φάση τη βλέπουμε τώρα στα νέα επεισόδια;

«Εχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη, θα δούμε και άλλες σκηνές που θα το αποδεικνύουν αυτό, όμως βλέπει ότι τον έχει χάσει. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει και τον διεκδικεί».

Δεν τον έχει ξεπεράσει...

«Σε καμία περίπτωση. Ό, τι κάνει, κινείται γύρω από το ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη».

Τώρα που είναι χωρισμένος δεν θα είναι για εκείνη πιο εύκολη λεία;

«Δεν νομίζω. Και αυτός έζησε έναν έντονο χωρισμό και δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Δεν βλέπω η Αθηνά να αφήνει περιθώρια για να έρθουν κοντά».

Εκείνος με ποια θα έρθει κοντά; Με την Αλίκη;

«Έρχονται κοντά με την Αλίκη, αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι επί της ουσίας».

Οι σχέσεις δηλαδή Αθηνάς και Δημήτρη θα κινηθούν αυστηρά σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Θα περάσουν κάποιες νέες δυσκολίες σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά τους, καθώς η Αθηνά θα τον προδώσει. Αργότερα όμως θα τον εμπιστευτεί και θα τον στηρίξει στη δικαίωσή του. Βέβαια θα δούμε και αυτόν που θα αρχίσει να αμφιβάλλει για την ηρωίδα μου, η οποία κάνει λάθη επηρεασμένη από το συναίσθημα της και από την απόρριψη», είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στο tv 24.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια