Μαρία Μπεκατώρου: Η απάντηση για τα μεταγραφικά σενάρια

0

Για την επιτυχία που σημειώνει το "Still Standing" αλλα και για τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς από τηλεοπτικούς σταθμούς, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο TV Τύπος.

Μιλώντας για τα τηλεοπτικά, διανύεις μία από τις καλύτερες σεζόν με το «Still Standing». Είσαι ευτυχισμένη;

Το ζω μο­ναδικά. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, την πρώτη χρονιά του «Still Standing» δεν την ευχα­ριστήθηκα 100%. Μπήκα στα βαθιά με ένα φορμάτ του εξωτερικού, που έπρε­πε να μελετήσω πολύ και να προσαρ­μοστώ απόλυτα σε ένα κόνσεπτ που δεν γνώριζα. Πέρναγα ωραία, αλλά δεν ένιωθα ελεύθερα να κάνω ό,τι θέλω. Πλέον αισθάνομαι 100% ελεύθερη. Νιώθω ότι έχω βρει αυτό που αγαπάω πάρα πολύ.

Είναι διπλή ευτυχία το ότι συνοδεύεται και από μεγάλη επιτυχία στα ποσοστά τηλεθέασης;

Είναι διπλή ευτυχία, ναι, γιατί ο κόσμος αυτήν την περίο­δο ειδικά έχει ανάγκη να δια­σκεδάσει βλέποντας τηλεόρα­ση. Για εμάς τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας είναι φανταστι­κό αυτό το συναίσθημα. Πλέον, μένω αρκετά στο σπίτι, οπότε κατανοώ πολύ την ανάγκη του κόσμου για ψυχαγωγία. Οπότε το ότι είμαι μέρος αυτού του κεφαλαίου της TV με κάνει εξαιρετικά ευτυχισμένη.

Τώρα που μένεις περισσότερο σπίτι, τι βλέπεις;

Βλέπω «Άγριες Μέλισσες», τον Γρη­γόρη Αρναούτογλου, τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Πρωινό» με τη Φαιή Σκορδά. Είδα και «GNΤΜ» γιατί δεν το είχα δει με προσοχή τις περασμένες σεζόν. Γενικά, Βλέπω τι «παίζει» για να έχω εικόνα.

Το 2021 θα σε βρει με διπλό ρόλο, κα­θώς θα παρουσιάσεις τη νέα σεζόν του «Your Face Sounds Familiar». Πότε κά­νετε πρεμιέρα;

Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα το πότε θα βγούμε στον αέρα, σίγουρα όμως όχι τον Ιανουάριο, θα προβάλλεται στην prime time της Κυριακής, δίνοντας το γνωστό μας ραντεβού. Είμαι πολύ χαρούμενη, πάντως, που επιστρέφει το «ΥFSF». Με αυτό το πρότζεκτ γεννηθήκαμε μαζί στην ελληνική τηλεόραση. Είναι το σπίτι μου, η μεγάλη μου αγάπη. Φέτος, δε, που θα είναι με ένα καστ από προηγούμενες σεζόν, είναι σαν να ξαναζωντανεύουν υπέρο­χες αναμνήσεις.

Πώς καταφέρνεις να μην πρωταγωνιστείς σε μεταγραφικά σενάρια, ενώ δέχεσαι προτάσεις από άλλα κανάλια;

Δόξα τω θεώ, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και αυτό για μένα είναι ένα είδος επαγγελματι­κής καταξίωσης. Σαν Μαρία, όμως, θα σου πω ότι την επαγγελματική μου στέγη δεν την αλλά­ζω εύκολα. Οπότε αυτή τη στιγμή νιώθω ότι με αγαπούν στον ΑΝΤ1. Όταν νιώσω ότι θα πάψει να υπάρχει αυτό το πράγμα, θα το συζητήσω πιο αντικειμενικά. Τώρα δεν μπορώ. Όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια, έχω ως στάση ζωής να μη βγαίνουν συζητήσεις προς τα έξω. Δεν είναι καλό ούτε για το κανάλι μου ούτε για τους άλλους ανθρώπους. Τα μυστικά μου τα κρατάω πολύ καλά!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !