Ουγγαρέζος για Περρή: «Έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο»

0

«Έντονο» ήταν το κλίμα σήμερα στο "Πρωινό". Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της σχολίασαν την Έλενα Κρεμλίδου από το "Survivor".

O Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε αρχικά: «Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα». Ο Βαγγέλης Περρής πήρε τον λόγο λέγοντας: «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της… Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην συνέχεια είπε: «Ναι εμείς παρακολουθούμε άλλο Survivor». Ο Βαγγέλης Περρής του είπε: «Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκαμπτος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;»!

«Βαγγέλη δεν θέλω να σου απαντήσω. Μπορείς να συνεχίσεις. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, γιατί εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό»!,τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια για να κατευνάσει τα πνεύματα είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Σταμάτα, σταμάτα»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !