Ξεκινά γυρίσματα η «Καρτ ποστάλ» της Βικτόρια Χίσλοπ

Χρήστος Παναγούλης
0

Την επόμενη σεζόν είναι προγραμματισμένο να προβληθεί από την ΕΡΤ η σειρά «Καρτ ποστάλ» που υπογράφει η Βικτόρια Χίσλοπ. H ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της σειράς που θα αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες με επίκεντρο τη χώρα μας. Mέσα λοιπόν στις επόμενες ημέρες, οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά και τα περισσότερα γυρίσματα θα γίνουν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά και στο Λονδίνο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, o οποίος έχει ξεχωρίσει για τις δουλειές του στο εξωτερικό (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit, Α Summer in Greece), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία, Άγριες Μέλισσες κ.ά.).

Τα σενάρια για τις δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες, που βασίζονται στα βιβλία «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» της βραβευμένης Βρετανίδας -αλλά και με ελληνική υπηκοότητα- συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, έχουν αναλάβει ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μέσα από την οδύσσειά του, ανακαλύπτουμε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν νέο για εκείνον πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Στα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι ώστε την επόμενη σεζόν η «Καρτ ποστάλ» να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να την απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !