Μάριος Αθανασίου: «Θα έρθουν και άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο συνταρακτικά»

0

Μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη πρόκειται να είναι ο Μάριος Αθανασίου εάν η ηθοποιός προχωρήσει στα δικαστήρια ,ανέφερε ο ίδιος σήμερα στο "Έλα χαμογέλα",

«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δε συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην εκπομπή και συνέχισε:

«Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη, εγώ προφανώς θα είμαι και μάρτυρας προφανώς, γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα (Σπυρόπουλο). Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν νέοι, 20 κάτι… Η πρώτη μου δουλειά ήταν. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι τόσος.Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε. Που ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι ακραίο, δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δεν το έκανα. Αργότερα μάθαινα κι άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα. Και τελικά έφτασε ο καιρός να δικαιωθεί η μη ακραία πράξη. Γιατί κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί αυτό τώρα. Πως τα κορίτσια θα συνασπιστούν και θα μιλήσουν και να υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο σημαντική από το να πήγαινες και να πλακώσεις έναν άνθρωπο στο ξύλο. Αρνητικά το λέω, δεν το λέω για καλό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !