Η Αναστασία Περράκη υπερασπίζεται την Ανθή Σαλαγκούδη - «Είναι λυπηρό...»


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αναστασία Περράκη θέλησε να υπερασπιστεί την φίλη της Ανθή Σαλαγκούδη, για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor». 

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται ,από οποία θέση και με όποια δικαιολογία .Στο ποιά είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιά είμαι εγώ ,ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας !?

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί !

Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι !Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ ,πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής .Όχι μόνο για την Άνθη που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια