Χάρης Σιανίδης: «Ήμουν ψώνιο, αλλά όχι τσάμπα ψώνιο»

Χρήστος Παναγούλης
0

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χάρης Σιανίδης στο περιοδικό «OK».Ο γνωστός pr man μίλησε για το ταξίδι του στην επιτυχία αλλά και για τις... μετοχές των σταρ της χώρας μας που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. 

Και από τα κλαμπ πέρασες στο styling και στο PR management.

Ακριβώς. Από το 21 μου και μετά ξεκίνησε μια ξέ­φρενη δεκαετία ασταμάτητης δουλειάς χωρίς δια­κοπές Χριστούγεννα, Πάσχα. Με πάρτι, περιοδεί­ες, επιδείξεις μόδας, συναυλίες, εγκαίνια, κλαμπ, ό,τι θες. Ήταν λες κι έπεφταν δουλειές από τον ουρανό. Σκέψου ότι το 2002 αγόρασα το πρώτο μου σπίτι με δικά μου χρήματα.

Πότε αισθάνθηκες ότι πέτυχες;

Όταν κατάφερα και στάθηκα στα πόδια μου οικονο­μικά. Την προσωπική προβολή -αυτό που κυνηγούσα στην αρχή, ίσως επειδή έτρεφε τη ματαιοδοξία μου- τη χόρτασα πολύ γρήγορα. Μετά ήρθε η υπερπροβολή, η υπερβολική, άσκοπη δημοσιότητα. Ακόμα κι αυτά, όμως, φρόντιζα πάντα να τα εξαργυρώνω με κάποιον τρόπο, να τα «μεταφράζω» σε χρήματα. Δεν έκανα τίποτα δωρεάν. Ήμουν ψώνιο, ναι, αλλά όχι τσάμπα ψώνιο.

Σου λείπει αυτή η εποχή της υπερβολής;

Όχι. Άλλωστε είμαι νέος ακόμα, 39 χρόνων - ίσως δεν πρόλαβε να μου λείψει κιόλας. Αυτό που μου λείπει είναι η ξεκούραση. Μου λείπουν τα πράγματα που έχασα: τα γέλια, η ηρεμία, η ανεμελιά, η παρέα με τους φίλους μου, χωρίς το διαρκές κουδούνισμα του τηλεφώνου. Γι' αυτό ακριβώς στα 30 μου αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω, να «αποσυρθώ», αν θες, από το προσκήνιο, να στήσω την εταιρεία μου. Να αποκτήσω μια διαφορετική, πιο σοβαρή επαγγελματική βάση. Δεν μπορούσα να κυκλοφορώ πάντα με ένα σακάκι γεμάτο παγέτες.

Το έχεις κρατήσει αυτό το σακάκι και τις περίφημες μπουτουνιέρες σου;

Φυσικά. Έχω στην ντουλάπα μου πολλά κομμάτια από εκείνη την εποχή. Ήταν όλα μέρος της περσόνας «Σιανίδης» που είχα επινοήσει για να τραβάω την προσοχή - μια περσόνα που, δυστυχώς με έκανε εύκολο στόχο, ευάλωτο σε κριτικές και κακίες. Ενοχλούσα. Ακόμα ενοχλώ.

Δεν πιστεύεις πως ο κόσμος σε βρίσκει συ­μπαθητικό;

Δεν το ξέρω. Πιστεύω πως σίγουρα είμαι μια φυσιογνωμία ιδιαίτερη, πως τραβάω την προσοχή, ακό­μα και χωρίς να το επιδιώκω. Δεν υπάρχει μέση στη δική μου περίπτωση. Ή θα με συμπαθούν πολύ ή θα με αντιπαθούν πολύ.

Είναι δύσκολη σήμερα η επικοινωνία των celebrities;

Είναι διαφορετική. Σίγουρα τα social media έχουν αλλάξει πολύ το τοπίο, έχουν επιβάλει την αλήθεια της στιγμής, έχουν κάνει τον κόσμο πιο δεκτικό σε ακρότητες. Αλλά έχουν φέρει και την απομυθοποίηση. Όλα «καταναλώνονται» γρήγορα, αμέσως, χάνουν το ενδιαφέρον τους, όλα «καίγονται», μέχρι το επόμενο «κλικ». Οι σταρ έχουν μικρύνει - και πώς αλλιώς, αφού τους κουβαλάς παντού, πάνω σου, μέσα στο κι­νητό σου;

Οι Έλληνες celebrities έχουν αλλάξει;

Προσπαθούν να αλλάξουν, ναι, να «κυνηγήσουν» την εποχή. Άλλοι τα καταφέρνουν, άλλοι όχι. Μερι­κοί γελοιοποιούνται κιόλας προσπαθώντας να υπηρετήσουν κάτι που δεν τους ταιριάζει.

Για παράδειγμα;

Ε, δεν μπορεί, ας πούμε, σήμερα μια λαϊκή τραγουδίστρια στα 50-55 της να ανταγωνιστεί την Ιωάννα Τούνη, η οποία έχει το υψηλότερο engagement στην Ελλάδα. Δεν γίνεται! Και σ' το λέω αν και δεν είναι φίλη μου η Ιωάννα.

Γιατί είναι Instagram Star η Ιωάννα Τούνη; Τι πιστεύεις εσύ;

Ίσως γιατί ο κόσμος, τα πιτσιρίκια βλέπουν σε εκεί­νη ένα πρότυπο γυναίκας τύπου Καρντάσιαν, κάπως πληθωρικό και φανταχτερό, που είναι ακόμα πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα. Είναι ένα χαρούμενο κορί­τσι, που δεν κρύβεται και υποστηρίζει τις επιλογές της δημόσια με θάρρος, χωρίς ενοχές. Σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει, η Τούνη έχει "κάτι".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !