Μαντώ: Ο λόγος που δεν πάει καλεσμένη στην εκπομπή τπυ Σπύρου Παπαδόπουλου

0

Φανερά ενοχλημένη ήταν η τραγουδίστρια Μαντω μιλώντας στο "Ευτυχείτε" και εξηγώντας γιατί δεν θα πάει καλεσμένη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Έχουμε εντολή από το σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών να μη συμμετέχουμε σε εκπομπές όπου μας καλούν να τραγουδήσουμε χωρίς αμοιβή, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει φυσικά πολλά χρόνια πριν. Στο εξωτερικό όλοι οι καλλιτέχνες αμείβονται, είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι τραγουδιστές, είτε είναι μουσικοί, πάντα αμείβονται όταν συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, διότι συνεισφέρουν στην επιτυχία της εκπομπής και κατ’ επέκταση και του καναλιού.»,είπε αρχικά.

«Αυτό λοιπόν θεσπίστηκε επιτέλους και στη χώρα μας. Ειδικά τώρα με την καραντίνα και λόγω του ότι οι τραγουδιστές και γενικότερα ο κλάδος αυτός δεν έχει εισοδήματα αυτή την περίοδο. Ήταν μια ευκαιρία να γίνει αυτή η αλλαγή και να ξεκινήσουν τα κανάλια να αμείβουν τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές. Γι’ αυτό κι εγώ ζήτησα μια συμβολική αμοιβή. Μου το αρνήθηκαν, οπότε δεν θα συμμετέχω. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα αμοιβής και δε προβλέπεται κάτι τέτοιο για τους καλεσμένους.»,κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !