Δημήτρης Ουγγαρέζος - Βαγγέλης Περρής: Όσα είπαν για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  και ο Βαγγέλης Περρή. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με χιούμορ είπε: «Έρχονται; Τα καλύτερα; Θα κάθεται δίπλα μου, στη θέση της Σάσας Σταμάτη».

Ενώ ο Βαγγέλης Περρής τόνισε: «Όλα μια χαρά, είχαμε επισκέψεις. Είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι. Εγώ έχω ετοιμάσει έναν λόγο, θα τον δείτε. Εγώ θα είμαι κοντά στο νέο καθεστώς, ο καθένας φυλάει τα νώτα του, ξέρεις… Χαλί κόκκινο. Το πρώτο που πρέπει να πεις στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον βλέπεις είναι ότι έχει αδυνατίσει. Αυτά! Τα έχω έτοιμα. Ο Λιάγκας δεν έτρωγε καλά στον ΣΚΑΪ και ήρθε εδώ γιατί έχουμε καλύτερη μαγειρική.

Σίγουρα θα δυναμωθεί η εκπομπή, αυτό με ενδιαφέρει. Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακραίες διαφωνίες, αλλά και αυτό είναι καλό. Δηλαδή, μέσα από τη διαφωνία, ο κόσμος μπορεί να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει άποψη. Κάθε κίνηση έχει ρίσκο. Στην τηλεόραση συμβαίνουν πράγματα που πάντοτε είναι απρόβλεπτα. Ξαφνικά κάτι μπορεί να συμβεί, που αυτό που θεωρείς όπλο να φανεί ότι ήταν σφεντόνα. Όλα θα κριθούν μπροστά στην οθόνη».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια