Από τις "Μέλισσες" στην νέα σειρά της ΕΡΤ

0

Μια νέα σειρά πρόκειται να δούμε στην ΕΡΤ. Ο τίτλος αυτής,«Καρτ ποστάλ» της Βικτόρια Χίσλοπ.

Σύμφωνα με το gossiptv για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «έκλεισε» γνωστός ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, "Άγριες Μέλισσες". Ο λόγος για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.Η ίδια πηγή αναφέρει πως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα της σειρά θα ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν.



Κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.Μέσα από την οδύσσειά του, ανακαλύπτουμε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν ολόκληρο πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της σειράς, οι οποίες θα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, θα γίνει στην Κρήτη και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο -αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ- ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο.

Πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, o οποίος έχει ξεχωρίσει για τις δουλειές του στο εξωτερικό (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit, Α Summer in Greece), ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου της σειράς -που βασίζεται στα βιβλία της Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance»- έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Για μια ακόμη φορά η ΕΡΤ, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο μπήκε δυναμικά στο χώρο της Ελληνικής μυθοπλασίας, είναι έτοιμη να εκπλήξει το τηλεοπτικό κοινό με μια σειρά που θα φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !