«Μεσάνυχτα»: Γιατί μειώθηκαν οι μέρες προβολής;

 


Τα «Μεσάνυχτα» επέστρεψαν ωστόσο,ένα δελτίο τύπου του ALPHA ανακοίνωσε πως η βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη από δύο μέρες προβολής της εβδομάδα,μειώνεται στην μια.

Σήμερα,το πρωί στην εκπομπή της ΦαίηςΣκορδά ο Αλέξης Μίχας είχε ρεπορτάζ σχετικά με τον λόγο που τον σταθμός προέβη σε αυτή την πράξη. 

«Η εκπομπή της Μελέτη δεν κόβεται όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα. Πράγματι μειώνεται η εβδομαδιαία προβολή της εκπομπής, ήταν δύο φορές την εβδομάδα, τώρα θα προβάλλεται μόνο Τετάρτη, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην σχέση της με τον ALPHA.Γίνεται ένας συνολικός επανασχεδιασμός του late night του Alpha και αυτό έχει να κάνει και με την έλευση στο πρόγραμμα του Battle of the Couples. Και  από τις δύο πλευρές αναφέρεται ότι οι σχέσεις είναι άριστες, αλλά η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Προτάθηκε στον Σρόιτερ και στον Χατζή να παρουσιάζουν τις εκπομπές εναλλάξ κάθε Τρίτη αλλά δεν το αποδέχτηκαν. Η Ελεονώρα Μελέτη αποδέχτηκε την πρόταση να κάνει εκπομπή 1 φορά την εβδομάδα».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής είπε:«Δεν είναι καινούργιος ο προγραμματισμός, τα προγράμματα τα ήξεραν από την αρχή. Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε η Ελεονώρα, δεν είναι ότι άλλαξε κάτι, έπρεπε να την βάλουν από την αρχή μία φορά την εβδομάδα.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια