Ποια πρόσωπα κάνουν ποδαρικό στο «Σημείο συνάντησης»;

Χρήστος Παναγούλης
0


Δύο διαφορετικές γενιές ανδρών, δύο άνθρωποι φαινομενικά διαφορετικοί, αλλά στον τρόπο σκέψης όμοιοι, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Γιώργος Λέντζας κάνουν ποδαρικό στο “Σημείο Συνάντησης” για το 2021 και μας χαρίζουν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα. Με έναν κώδικα επικοινωνίας που χαρακτηρίζει τις εξομολογήσεις,

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Κωνσταντίνος Ρήγος αφήνονται σε μια εξιστόρηση εμπειριών γεμάτες από συναίσθημα και ουσία.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας μιλάει για τον ρόλο που έπαιξε ο θαυμασμός του για την μητέρα του στις σχέσεις του με τις γυναίκες ως ενήλικας, τα εμπόδια που έχει συναντήσει στην καριέρα του και σχολιάζει γιατί θεωρεί άτυχη την γενιά των σημερινών τριαντάρηδων. Τέλος, αποκαλύπτει αν θα παρουσίαζε ξανά την ταξιδιωτική εκπομπή με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Ρήγος μιλάει για το πώς γεννήθηκε η αγάπη του για τον χορό, γιατί ένιωθε έντονα την απώλεια του πατέρα του καθώς μεγάλωνε αλλά και τι νοσταλγεί από τη δεκαετία του ‘80. Επίσης, εξηγεί πώς ένας διευθυντής μπαλέτου της Λυρικής μπορεί ταυτόχρονα να σκηνοθετεί και μουσικά βίντεο κλιπ αδιαφορώντας για πάσης φύσεως στερεότυπα.

‘Ενα “Σημείο Συνάντησης” όπου οι προσωπικές ιστορίες λειτουργούν ως πολύτιμα μαθήματα ζωής και πυξίδα για όποιον τις ακούει.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !