Μιχάλης Αρναούτης: Οι κλίκες και οι στρατηγικές στο παιχνίδι επιβίωσης

0

 


Mια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Αρναούτης στο gossiptv μετά την επιστροφή του από το Survivor. Ο ίδιος μίλησε για κλίκες που υπάρχουν στην ομάδα των Διάσημων και στις στρατηγικές που κρύβει ο καθένας.

Έχεις επιστρέψει λίγες ημέρες πριν από τον Άγιο Δομίνικο, πώς ήταν η επιστροφή στην πραγματικότητα;

Το ταξίδι μου στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολύ μικρό. Ήμουν ο πρώτος που αποχώρησε, έκατσα 10 μέρες μόνο στο νησί, ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και δεν πρόλαβε κάτι να μου λείψει. Δεν πρόλαβα καν να προσαρμοστώ, με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και αποχώρησα.

Πώς θα χαρακτήριζες τη μικρή αυτή σύντομη διαδρομή σου; Θα το ξανά έκανες;

Αν γύριζα το χρόνο πίσω, ναι θα το ξανά έκανα! Ήταν για μένα μια μεγάλη και σημαντική απόφαση να πάρω μέρος στο ριάλιτι. Μίλησα με την οικογένεια μου και μπήκα με σκοπό να φτάσω μέχρι εκεί που ήταν οι δυνατότητές μου. Είχα τα προσόντα να πάω πολύ μακριά ακόμα. Στεναχωρήθηκα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και αποχώρησα. Δεν θα ξανά έμπαινα τώρα στην διαδικασία αυτή να ξανά πάρω μέρος γιατί το ριάλιτι δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατός και πειθαρχημένος είσαι και νομίζω φάνηκε αυτό!

Τι συζήτησες με τη γυναίκα σου πριν φύγεις για τον Άγιο Δομίνικο και πως το ανακοίνωσες στα παιδιά σου;

Εγώ με την γυναίκα μου είμαστε από παιδιά μαζί, από το σχολείο συγκεκριμένα. Έχει ζήσει την καριέρα μου σαν ερασιτέχνης που ήμουν και σαν επαγγελματίας που είμαι τώρα, οπότε έχει συνηθίσει στο να λείπω. Μένοντας στην Αμερική μπορεί να χρειαζόταν να λείψω για 8 μήνες από το Νιού Τζέρσεϊ που μέναμε και να πάω στην Καλιφόρνια. Έχει ζήσει πολύ extreme καταστάσεις μαζί μου! Έτσι έγινε και με το Survivor. Tο πήρα σαν μια προετοιμασία, ότι πάω να αγωνιστώ, οπότε ήξερε! Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά μου, η κόρη μου είναι 13 χρόνων και ο γιος μου είναι 6 χρόνων. Όταν είπα στην κόρη μου ότι θα πάω στο Survivor, γελούσε. Την ρώτησα φυσικά αν είχε πρόβλημα να πάω και μου απάντησε ότι αν το θέλω πολύ, πρέπει να πάω. Οι φίλοι και φίλες της μου έκαναν μεγάλο support, έξω. Ο μικρός ήταν λίγο στεναχωρημένος μέχρι την τελευταία μέρα που έφυγα!

Βλέποντας τα επεισόδια τώρα, με τους Διάσημους να χάνουν σε κάθε σχεδόν αγώνισμα, πεισμώνεις και «το ζεις» μέσα από την οθόνη; Σκέφτεσαι πως θα συμπεριφερόσουν σε κάθε αγώνισμα για να κερδίσεις;

Θα σου πω κάτι, σε βάζει το παιχνίδι σε αυτό το τρυπάκι, έστω κι αν έκατσα λίγο και φεύγοντας από εκεί, το μυαλό μου παραμένει εκεί. Βλέποντας τα επεισόδια, ξέρω την κάθε εικόνα στην τηλεόραση που βρίσκεται στο νησί. Δεν περίμενα να φανατιστώ τόσο πολύ και να κάθομαι να το παρακολουθώ από το σπίτι μου. Βλέποντας την ομάδα και τους φίλους μου παθιάζομαι και λέω «Έλα πάμε να κερδίσουμε, όχι να μην φύγει ο τάδε στο συμβούλιο της αποχώρησης κτλ». Δεν το περίμενα είμαι έτσι!

Οι Διάσημοι ακόμα δεν έχουν «δέσει» σαν ομάδα. Πού οφείλεται πιστεύεις αυτό;

Από την αρχή είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να γίνουμε ομάδα κι αυτό φάνηκε κιόλας. Τα παιδιά σκέφτονται διαφορετικά. Δεν σκέφτονται με βάση το συνολικό καλό της ομάδας, ότι πρέπει να κερδίσουμε για να φάμε και να επιβιώσουμε για την ώρα. Δυστυχώς τα παιδιά από την αρχή το πήγαν στο ατομικό και προσωπικό καλό, να φανεί ο καθένας με την νίκη του και να ξεχωρίσει ατομικά. Αυτό όπως φάνηκε, κόστισε στην ομάδα, γιατί τώρα βλέπουμε ότι λυγίζει ο ένας πίσω από τον άλλον! Ο Γιώργος Κοψιδάς που είναι πολύ δυνατό χαρτί, αν και δείχνει ότι είναι ομαδικός δεν είναι και τόσο! Επειδή είδαν να φέρνουν τις πρώτες νίκες σε 3 εβδομάδες νομίζουν ότι αυτό είναι το Survivor, αλλά το Survivor δεν είναι μόνο 3 εβδομάδες, τελειώνει το καλοκαίρι! Και τώρα αν βλέπεις τον γίγαντα Κοψιδά να μη τρέφεται έστω και με τα βασικά, τα έπαθλα, σίγουρα θα λυγίσει.

Θα δέσουν πιστεύεις κάποια στιγμή παρακάτω στα επόμενα επεισόδια;

Όχι, δεν θα δέσουν ποτέ! Πρώτα από όλα την πρώτη εβδομάδα έδιωξαν εμένα, αλλά δεν τους κρατάω καμία κακία. Έκαναν μια κλίκα στην ομάδα, με την Κάτια, η οποία λογικά δεν με ήθελε στο παιχνίδι. Η κοπέλα το ξέρει καλά το ριάλιτι, είναι επαγγελματίας και καλά έπραξε, «πέταξε» τον αθλητή έξω. Δεν νομίζω να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα προς το παρόν μαζί μου! Τους είχαν όλους του χεριού τους, επειδή και καλά έφερναν τις νίκες με τον Γιώργο Κοψιδά, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι κάθε δεύτερη βδομάδα, όταν κάποιος φεύγει μπαίνει κάποιος καινούργιος. Τώρα έχει μπει μέσα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είναι «ντούκι» και θα φέρει αρκετές νίκες.

Μιχάλη δεν πρόλαβες να δείξεις πολλά από αυτά που θα ήθελες να δείξεις. Αισθάνθηκες προδομένος από την ομάδα σου; Σε πείραξε που σε «έβγαλαν στη σέντρα» από την πρώτη κιόλας βδομάδα;

Προδομένος; Έδειξαν απλά ότι δεν ήμασταν ομάδα. Όταν διώχνεις έναν αθλητή, ο οποίος ήταν τρίτος με βάση την κατηγορία των νικών τι να σου πω; Υπήρχαν κι άλλοι που ήταν πιο αδύναμοι από έμενα στα αγωνίσματα. Πάντα θα υπάρχουν κλίκες, έχει χωριστεί η ομάδα και θα γίνουν χειρότερα πράγματα παρακάτω πιστεύω. Ακόμα είναι νωρίς! Καλώς ή κακώς δεν πρόλαβα τις ίντριγκες.

Οι κλίκες που μου λες ότι δημιουργήθηκαν παλιότερα είναι η μια με την Κάτια και τον Γιώργο. Η άλλη;

Αυτό που φαίνεται, αυτό ήταν εκεί μέσα. Κι εγώ τους σεβόμουν περισσότερο. Για παράδειγμα, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου που πήγαινε στον Αλέξη Παππά και του έλεγε «Εσύ ποιον θα ψηφίσεις και τέτοια» και την ξεμπρόστιαζε μπροστά σε όλους μετά εκείνος. Με την Ελευθερία νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι.

Άρα και η Ελευθερία έχει τη δική της στρατηγική στο παιχνίδι.

Ναι, όπως το είπαν κιόλας με την Κάτια κάποια στιγμή όταν ψήφισαν κι άλλον παίκτη που έφερνε νίκες.

Πρόλαβες να έρθεις κοντά με κάποιον συμπαίκτη σου ή συμπαίκτρια σου αντίστοιχα;

Με Αλέξη Παππά ήμασταν ομάδα δυνατή, το διασκεδάζαμε, περνούσαμε καλά! Με τον Τριαντάφυλλο που είναι ένα παιδί μάλαμα, είναι αυτό που βλέπεις. Και στον Καλίδη είχα μια εκτίμηση, ακόμα του έχω αλλά έχει εκνευριστεί τώρα κι εκείνος με την ομάδα. Με την Αγγελική Λάμπρη επίσης, η οποία είναι μια γυναίκα που παίρνει σεβασμό από μόνη της. Μπορεί να μην ήταν τόσο καλή στα αγωνίσματα, αλλά μας φρόντιζε όλους, ήταν πάντα εκεί για εμάς στην καλύβα. Και η Άννα Μαρία και ο Κοψιδάς, ήταν όλοι τους καλά παιδιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπες ότι δεν είσαι ήρεμος σαν άνθρωπος. Πως είσαι στην πραγματική σου ζωή;

Πήγα πολύ συνειδητοποιημένα στο παιχνίδι. Δεν με ενόχλησε τίποτα. Έχω περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου.

Είχες χρόνο να σκεφτείς την εικόνα που έβγαζες προς τα έξω; Δεν είσαι ήρεμος γενικά έχεις δηλώσει σε συνέντευξή σου.

Δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτείς την εικόνα σου. Ξυπνούσαμε το πρωί, κάναμε δουλειές και αυτοί που έφερναν καρύδες ήμουν εγώ με τον Αλέξη και ερχόταν πολλές φορές και ο Περικλής. Γενικά με έδειξαν πολύ chill, κάτι που δεν είμαι και πολλοί φίλοι μου μάλιστα επειδή με ξέρουν καλά, νόμιζαν ότι ήμουν άρρωστος (γελάει). Δεν είμαι γενικά νωχελικός άνθρωπος! Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να ήθελε η παραγωγή να με προστατέψει. Για παράδειγμα, αν ήμουν εκείνη τη στιγμή που έκλεψε η Κάτια το ρύζι, γιατί κλεμμένο ήταν, ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί με αυτά που θα έλεγα, θα κάναμε νούμερα (γελάει).

Το πρώτο πράγμα που έκανες φεύγοντας από την καλύβα μετά την αποχώρηση και το πρώτο που έκανες με το που επέστρεψες στην Ελλάδα;

Ήθελα κάνα 5ημερο να συνέλθει το στομάχι. Αποχωρώντας από το νησί, έφαγα μια μεγάλη οικογενειακή πίτσα, μετά έκανα το μπάνιο μου, φόρεσα τα καλά μου και ζήτησα από ένα ταξί να με πάει στο πιο κυριλέ εστιατόριο, ήπια το κρασί μου και έκανα το πιο high class γεύμα. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, περίμενα με αγωνία να δω και να ξοδέψω χρόνο με τα παιδιά μου.

Επαγγελματικά από εδώ και πέρα τι ετοιμάζεις;

Περιμένω να φύγουμε και να πάμε πάλι Αμερική. Είχαμε έρθει τον Φεβρουάριο, πέρσι να δούμε την οικογένειά μας και εγκλωβιστήκαμε εδώ. Περιμένω να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με τους προέδρους στην Αμερική και να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με τον κορονοϊό για να μπορέσουμε να φύγουμε!

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει σχεδόν όλον τον αθλητισμό. Πολλοί άνθρωποι επαγγελματίες του χώρου σου είναι αυτή τη στιγμή χωρίς δουλειά. Σε αγχώνει το αύριο;

Εννοείται με αγχώνει όλο αυτό! Ποιος περίμενε ότι δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Εδώ γίνονταν πόλεμοι και σταματούσαν για να διεξαχθούν οι Αγώνες. Όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό, καταλαβαίνει. Πολλοί φίλοι μου στην Αθήνα έχουν βάλει λουκέτο στα γυμναστήριά τους. Μπαίνουμε σε νέο κεφάλαιο της ζωής εγώ πιστεύω, στο οποίο πρέπει ο άνθρωπος να προσαρμοστεί. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !