Προβληματισμός στα δελτία ειδήσεων λόγω «Ράδιο Αρβύλα» – Έρχονται αλλαγές στην ώρα μετάδοσης;

Χρήστος Παναγούλης
7


H σαρωτική πορεία του «Ράδιο Αρβύλα» κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής του, έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στα αντίπαλα κανάλια. Συγκεκριμένα, η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη παίζει απέναντι από τα δελτία ειδήσεων του Mega, του ΣΚΑΙ και του Star, με τις απώλειες να είναι εμφανείς και για τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα μάλιστα με την Real Life, στο Mega υπάρχουν ήδη σκέψεις για την μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με την Ράνια Τζίμα 10-15 λεπτά νωρίτερα, έτσι ώστε να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, συναγερμός έχει σημάνει και στον ΣΚΑΙ, αφού το κανάλι του Φαλήρου υπέστη την μεγαλύτερη καθίζηση σε επίπεδο τηλεθέασης από την έλευση του «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα, στην περίπτωση του ΣΚΑΙ φαίνεται ότι εξετάζεται το σενάριο μετακίνησης του δελτίου ειδήσεων στις 19.00, δηλαδή κατά μία ώρα νωρίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το να μη μας ζαλίσουν τόσο με τον κορονοιο είναι η λύση όχι οι αλλαγές ωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Σκάι που λιβανίζει την κυβέρνηση χτυπά η καμπάνα που πήγε στα μονοψήφια δεν το μάθατε...; Εκείνο θα αλλάξουν,το Σταρ σε καλύτερη μοίρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά περισσότερες ειδήσεις πραγματικές θα δεις σε μια σατυρική εκπομπή παρά σε ένα δελτίο. Για αυτό και τα μονοψήφια. Ας γλύφουν αυτά την κυβέρνηση ο κόσμος (ο νοήμων) τους γύρισε την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν η αναμονή του κόσμου. Απο την άλλη εβδομάδα η Σία θα κάθεται πάλι στον θρόνο της , γιατί έχει το καλύτερο και πιο αντικειμενικό δελτιο στην Ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος το αναγνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο θρόνο της, πλάκα μας κάνεις τώρα; Ούτε στη ζώνη 8-9 ήταν ποτέ πρώτη, ούτε στο σύνολο των κεντρικών δελτίων ήταν ποτέ πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα μεγάλο μπράβο στο Open που επανέφερε τη σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση μετά απο 1,5 χρόνο πλήρους απουσίας της από τα μεγάλα πανελλαδικά κανάλια. Και ένα δεύτερο μπράβο που την έβαλε απέναντι από τα καλοπληρωμένα full προπαγανδιστικά δελτία των υπολοίπων καναλιών. Ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμασταν.

    Κανάκη έμπαινε και θέριζε. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !