Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα ήταν ωραίο να μετριόταν η τηλεθέαση εκπομπών και μέσα από το ίντερνετ»

Για την τηλεόραση και τα όσα συμβαίνουν σε αυτή, μίλησε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πώς βλέπεις γενικότερα την τηλεόραση;

Παρακολουθώ τα πάντα, όχι συνεχόμενα, αλλά δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα βγει και δεν θα το δω, έστω και μια φορά, για να διαμορφώσω γνώμη. Η τηλεόραση έχει απ’ όλα κι ο τηλεθεατής έχει πολλές επιλογές από τα πάντα. Ο τηλεθεατής είναι εκείνος που διαμορφώνει το τι θα συνεχίζει, τι θα πολλαπλασιάζεται, τι θα διαιρείται και τι θα αφαιρείται.

Υπάρχει μια φθορά, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, σε ό,τι αφορά στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει κατά πολύ.

Πολύ μεγάλη φθορά. Γενικά, αν παρατηρήσεις τα νούμερα, σε κάθε κανάλι, υπάρχουν κι οι άλλοι που είναι το 50% της τηλεθέασης, άνθρωποι που βλέπουν συνδρομητικά κανάλια, θα μπουν στο Netflix, θα δουν ταινίες. Αυτό είναι εξαιρετικά αυξημένο, η καραντίνα έχει συμβάλει πολύ, γιατί ο κόσμος κλείστηκε σπίτι, είδε πολλή τηλεόραση, ανακάλυψε το Netflix, τις ταινίες και τις σειρές, που μπορεί να δει από εκεί. Τα νέα παιδιά, το βλέπω κι από τα δικά μου, είναι κυρίως στο ίντερνετ. Θα ήταν ωραίο να μετριόταν η τηλεθέαση εκπομπών και μέσα από το ίντερνετ. Η τηλεόραση δεν έχει το κοινό που είχε κάποια χρόνια πριν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια