Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση για να γυρίσω»

0

Συνέντευξη στην Real life και στον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε η Καίτη Κωνσταντίνου και φυσικά αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την «Η Τούρτα της Μαμάς» στην ΕΡΤ.

Το σενάριο ήρθε κι η σειρά σας αγκαλιάστηκε πολύ θερμά από κριτικούς και τηλεθεατές. Πώς σε έπεισε ο Αλέξανδρος Ρήγας να πεις το «ναι», μιας και αρνιόσουν χρόνια πολλές προτάσεις;

Ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση με κάτι που να με εκφράζει και να με γεμίζει. Δεν με ένοιαζε να γυρίσω για να γυρίσω. Με το που μου έκανε την πρόταση ο Αλέξανδρος, τον οποίο εκτιμώ πολύ για την «Τούρτα» του, ενθουσιάστηκα και του είπα το «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη. Θεωρώ το σενάριο που συνυπογράφουν με τον Δημήτρη Αποστόλου είναι έξυπνη, ευρηματική, εμπνευσμένη, με πολύ δυνατές κωμικές ατάκες. Το λατρεύω αυτό το πινγκ πονγκ που στήνουν. Μπήκα με χαρά σε μία ισχυρή ομάδα κι ομολογώ ότι περνώ εξαιρετικά – δεν το λέω για να το πω, με ξέρεις, δεν χαϊδεύω… Όλα ξεκινούν από το πάθος του Αλέξανδρου. Είναι ένα ζηλευτό πάθος – από το σενάριο, την σκηνοθεσία, τη διδασκαλία των ηθοποιών μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εμπνέομαι όταν δουλεύω με ανθρώπους με πάθος και αυτό είναι, νομίζω, που μας συνεπαίρνει όλους στα γυρίσματά μας.

Μα πάλι ζευγάρι με τον… χασάπακλα των top «Εγκλημάτων»; Δεν γλιτώνεις με τίποτα!

Αχ αυτός ο χασάπλακας! Είναι ένα υπέροχο πλάσμα ο Κώστας! Ταλαντούχος και γλυκύτατος, ένας καλός φίλος, με τον οποίο γίναμε ζευγάρι επί «Εγκλημάτων» και ξαναγίναμε τώρα με την «Τούρτα». Είναι χαρά να δουλεύεις με τόσο χαρισματικούς και προικισμένους συναδέλφους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !