Όλες οι νέες σειρές που σχεδιάζει η ΕΡΤ...

Χρήστος Παναγούλης
4


Mε ακόμα μεγαλύτερες δόσεις μυθοπλασίας ετοιμάζεται να μπει η ΕΡΤ στον ανταγωνισμό από την επόμενη σεζόν. Μετά την επιτυχία του φετινού πειράματος, οι ιθύνοντες στην Αγία Παρασκευή σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους, προκειμένου να βρεθεί η ΕΡΤ στην κορυφή της τηλεθέασης. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ήδη πάρει έγκριση τρεις νέες σειρές, οι οποίες θα προβληθούν από την επόμενη σεζόν. 

Η πρώτη έχει τίτλο «Καρτ Ποστάλ» και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτώριας Χίσλοπ, η οποία έχει γράψει και την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Το Νησί». Μάλιστα, η συγγραφέας έχει ήδη ταξιδέψει στην χώρα μας και βρίσκεται σε στενή επαφή με τα στελέχη της ΕΡΤ, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες (δες εδώ). 

Η δεύτερη είναι μία κωμική σειρά με προσωρινό τίτλο «Ζακέτα να πάρεις», η οποία παρακολουθεί την σχέση τριών γυναικών με τους μοναχογιούς τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Ελένη Ράντου, την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος («Είσαι το ταίρι μου», «Παρά πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Safe Sex», κ.ά.) και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας («Το σόι σου», «Σπίτι είναι» κ.ά)

H τρίτη, η οποία βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, είναι μια σειρά εποχής η οποία διαδραματίζεται στην περίοδο του μεσοπολέμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά, η ιστορία παρακολουθεί την επιστροφή ενός Αμερικανού που ανοίγει ένα καμπαρέ, στο οποίο δημιουργείται μία αμφιλεγόμενη «λέσχη». 

Παράλληλα, το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν έχουν πάρει τόσο η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όσο και η εβδομαδιαία σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», ενώ μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με την κωμική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, «Η τούρτα της μαμάς».


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΕΡΤ έχει βάλει τα γυαλιά στους ιδιωτικούς σταθμούς στην μυθοπλασία και τη φετινή και αυτοί που θα ετοιμάσει του χρόνου τουλάχιστον σεναριακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ζακέτα να πάρεις διάβασα ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο επιτέλους σειρές και ωραίες σειρές από όλα τα κανάλια σχεδον! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίες σειρές μόνο που ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη (με μερικές εξαιρέσεις) για να παρακολουθήσει τα χαζοριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !