Όλες οι νέες σειρές που σχεδιάζει η ΕΡΤ...


Mε ακόμα μεγαλύτερες δόσεις μυθοπλασίας ετοιμάζεται να μπει η ΕΡΤ στον ανταγωνισμό από την επόμενη σεζόν. Μετά την επιτυχία του φετινού πειράματος, οι ιθύνοντες στην Αγία Παρασκευή σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους, προκειμένου να βρεθεί η ΕΡΤ στην κορυφή της τηλεθέασης. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ήδη πάρει έγκριση τρεις νέες σειρές, οι οποίες θα προβληθούν από την επόμενη σεζόν. 

Η πρώτη έχει τίτλο «Καρτ Ποστάλ» και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτώριας Χίσλοπ, η οποία έχει γράψει και την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Το Νησί». Μάλιστα, η συγγραφέας έχει ήδη ταξιδέψει στην χώρα μας και βρίσκεται σε στενή επαφή με τα στελέχη της ΕΡΤ, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες (δες εδώ). 

Η δεύτερη είναι μία κωμική σειρά με προσωρινό τίτλο «Ζακέτα να πάρεις», η οποία παρακολουθεί την σχέση τριών γυναικών με τους μοναχογιούς τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Ελένη Ράντου, την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος («Είσαι το ταίρι μου», «Παρά πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Safe Sex», κ.ά.) και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας («Το σόι σου», «Σπίτι είναι» κ.ά)

H τρίτη, η οποία βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, είναι μια σειρά εποχής η οποία διαδραματίζεται στην περίοδο του μεσοπολέμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά, η ιστορία παρακολουθεί την επιστροφή ενός Αμερικανού που ανοίγει ένα καμπαρέ, στο οποίο δημιουργείται μία αμφιλεγόμενη «λέσχη». 

Παράλληλα, το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν έχουν πάρει τόσο η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όσο και η εβδομαδιαία σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», ενώ μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με την κωμική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, «Η τούρτα της μαμάς».


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης TV είπε…
Η ΕΡΤ έχει βάλει τα γυαλιά στους ιδιωτικούς σταθμούς στην μυθοπλασία και τη φετινή και αυτοί που θα ετοιμάσει του χρόνου τουλάχιστον σεναριακα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Ζακέτα να πάρεις διάβασα ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Μπράβο επιτέλους σειρές και ωραίες σειρές από όλα τα κανάλια σχεδον! Μπράβο!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ωραίες σειρές μόνο που ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη (με μερικές εξαιρέσεις) για να παρακολουθήσει τα χαζοριάλιτι.