Αλέξανδρος Καλπακλίδης: Μιλά για τον ρόλο του "Μέλισσες"

0


Για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στον Τηλεθεατή ο ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακλίδης. 

Με τη Βιολέτα έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση και είναι και πολύ προστατευτικός μαζί της. Μπορεί πίσω από αυτό να κρύβονται πιο βαθιά αισθήματα;

«Εγώ το αναλύω ως εξής αυτό: Πάντα πιστεύω ότι σε μια σχέση άντρα - γυναίκας υπάρχει σίγουρα το ερωτικό στοιχείο. Όχι το σεξουαλικό, το ερωτικό, γιατί έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. Η αγάπη του προς τη Βιολέτα είναι πολύ βαθιά και ουσιαστική. Τώρα, αν πίσω από αυτό κρύβεται κάτι ερωτικό, εγώ αφήνω ανοιχτό και ελεύθερο να το δει ο κάθε θεατής όπως θέλει, Ο Παναγιώτης, όμως, γνωρίζει και την αγάπη που έχει εκείνη προς τον Μιλτιάδη και δεν είναι ο άνθρωπος που θα έμπαινε ανάμεσα τους. Άλλωστε, το έχει πει πολλές φορές ότι η οικογένεια του είναι η Βιολέτα και ο ξάδελφος του ο Προκοπής».

Η κόντρα του με τον Προκοπή για το βασιλιά θα συνεχιστεί;

«Άλλη βαθιά αγάπη αυτή, που έχουν τα δύο ξαδέλφια, που ενώ τρώγονται για τα πολιτικά, όταν πρόκειται για κάτι πολύ ουσιαστικό ο ένας υποστηρίζει τον άλλον, βάζοντας τον εαυτό του σαν ασπίδα».

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Παναγιώτη που Θεωρείτε ότι τον κάνει ξεχωριστό;

«Είναι αυτό που ίσως έχει χαθεί από το σημερινό Έλληνα ή αν θέλετε έχει καλυφθεί από όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Η βαθιά ανθρώπινη πλευρά αυτού του χαρακτήρα. Κι όταν λέω ανθρώπινη, εννοώ σε όλους τους τομείς. Προσπαθεί να είναι χαρούμενος και αισιόδοξος, παρόλο που τα πράγματα πολλές φορές δεν πάνε καλά. Αυτό, δυστυχώς, στην εποχή μας λείπει πάρα πολύ».

Ήταν μια ευτυχής συγκυρία η συμμετοχή σας στις «Άγριες μέλισσες»;

«Βέβαια. Βρεθήκαμε μαζί τόσο πολλοί και καλοί ηθοποιοί και συνεργάτες γενικότερα, σε όλες τις ειδικότητες, ενώ η παραγωγή μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Μια επίσης ευχάριστη συγκυρία για μένα ήταν και το γεγονός ότι βρέθηκα με τον Γιώργο Ηλιόπουλο, που έχουμε ξεκινήσει από τη σχολή μαζί και είναι ένας φοβερός συγγραφέας, τα έργα του παίζονται σε όλη την Ευρώπη», σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !