Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη

Χρήστος Παναγούλης
0


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο πλατό του «The 2Night Show» τρία από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων για τρεις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Μετά από τον ντόρο που προκλήθηκε λόγω του ταξιδιού του στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας. Ο τέως κραταιός εκδότης μιλάει για την απόλυτη οικονομική καταστροφή που υπέστη, τη μάχη με την κατάθλιψη, τον «πόλεμο» που δέχθηκε, τους φίλους που χάθηκαν, την οικογένεια, τον έρωτα αλλά και το περίφημο ταξίδι που έγινε η αιτία για να δεχτεί τόσα πυρά.

Στη συνέχει, θέση απέναντι στο παρουσιαστή παίρνει ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο και coach του «GNTM» που έρχεται στο «The2Night Show» για πρώτη φορά. Μιλάει για την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την εμπειρία του στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο σόου και σχολιάζει τη νίκη του Ηρακλή. Τέλος, αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Τέλος, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η «Σοφούλα» από τις «Άγριες Μέλισσες», δίνει την πρώτη της συνέντευξη στον Γρηγόρη και μιλά για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο αλλά και πώς αντιδράει κάθε φορά που κρατάει στα χέρια της τα σενάρια. Τέλος, αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !