Κατέρρευσε στον αέρα ο Γιάννης Πουλόπουλος - «Μια κυρία η οποία τώρα εργάζεται μου έκανε τη ζωή μαύρη»


Ο Γιάννης Πουλόπουλος αιφνιδίασε τους πάντες στον αέρα του «Ευτυχείτε», όταν κατά τη διάρκεια της κουβέντας για τα περιστατικά κακοποίησης που καταγγέλλουν πολλοί καλλιτέχνες τις τελευταίες μέρες, έβαλε τα κλάματα και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος στην τηλεόραση. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος κάποια στιγμή κατέρρευσε και ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό. 

«Έχω δεχτεί bullying λεκτικό, ρατσιστικό για τη χροιά της φωνής μου ότι είναι κάπως και δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις καριέρα, ότι μας ενοχλεί αυτό που είσαι… Μια κυρία η οποία τώρα εργάζεται μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση αυτά που έχω ακούσει, δεν μπορούν να ακουστούν σε πρωινή εκπομπή οι βρισιές που έχω ακούσει στο ακουστικό μου και τα ρατσιστικά σχόλια που έχω ακούσει.

Φέρνω λίγο στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ. Δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Σας ζητώ να βγω λίγο έξω. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και 8 χρόνια ψυχοθεραπείας. Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο, δεν της έκαναν το χατίρι και για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Έχω διαγράψει αυτή τη χρονιά από το μυαλό μου», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος με δάκρυα στα μάτια.