Ενοχληµένος ο Κυριακού για το «βέτο»….


Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη ένα περίεργο power game ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Ο τελευταίος προβάλλει αίτημα νομοθετικής παρέμβασης, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα στον Μακεδονία TV να εκπέμψει ως θεματικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας.

Όπως είναι λογικό, το ενδεχόμενο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων καναλαρχών, οι οποίοι και έθεσαν βέτο σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει από το παράθυρο και δεύτερη άδεια πανελλήνιας εμβέλειας στον Κυριακού έχει εξοργίσει το αφεντικό του ΑΝΤ1, αφού ετοιμαζόταν από τον Γενάρη να εκπέμψει με κανονικό πρόγραμμα.

Αυτή τη δυνατότητα θα την έχει όταν θα διεξαχθεί ο σχετικός διαγωνισμός, στον οποίο και θα προκηρυχθούν οι θεματικές άδειες. Μέχρι τότε το Μακεδονία TV θα συνεχίσει να εκπέμπει με το υφιστάμενο καθεστώς. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Κυριακού επεδίωξε να μεταπείσει το Μαξίμου, προκειμένου ο Στέλιος Πέτσας να καταθέσει τη ρύθμιση, όπως αυτή είχε συγκροτηθεί αρχικώς.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γι αυτό θέλει να βγάλει τη Φάρμα στο MAKTV. Να έχει και original programming το κανάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αποκλειεται να καψει ακριβο προτζεκτ σε μικρο καναλι, που θα παρει χρονο να χτιστει, μην πιστευετε ονειροφαντασιες