Ετοιμάζεται νέα σειρά εποχής...


Προβληματισμό και διαφωνίες έχει δημιουργήσει η ιδέα για συγκεκριμένη σειρά σε στελέχη γνωστού καναλιού. Ενώ όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται για εξαιρετικό και πρωτότυπο project που συνδυάζει και τη λογοτεχνία, παρόλα αυτά υπάρχει διαφωνία στο κατά πόσο σε αυτήν τη φάση πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στο συγκεκριμένο project.

Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να δώσουν έμφαση σε καθημερινές σειρές ή σε σειρές με μεγαλύτερη εβδομαδιαία προβολή αντί για μια σειρά η οποία θα διαρκεί μια ώρα κάθε εβδομάδα και μάλιστα όχι όλη τη σεζόν. Επίσης προσθέτουν οτι αν και γνωρίζουν τον προϋπολογισμό που έχουν στη διάθεση τους, η συγκεκριμένη σειρά θα “πάρει” ένα μεγάλο κομμάτι και δύσκολα θα βγάλει τα λεφτά της.

Το μεγαλύτερο άγχος είναι βέβαια ότι αν και έχουν χρόνο στη διάθεση τους αφού οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα, αγχώνονται μην τυχόν και ηθοποιοί όπως και συγκεκριμένος σκηνοθέτης “κλείσουν” σε άλλες παραγωγές -αφού όλοι οι σταθμοί είτε φανερά είτε κάτω από άκρα μυστικότητα κάνουν τον προγραμματισμό τους. Επιπλέον η συγκεκριμένη παραγωγή χρειάζεται πολύ προετοιμασία αφού θέλει μεγάλη “θυσία” να γυρίσεις 5-6 αιώνες πίσω…

Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε ποιο κανάλι;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Επικρατεί λοιπόν η λογική της ταχύτητας. Καθημερινή προβολή, με αποτέλεσμα η ιστορίες να ξεχειλώνουν. Θεωρούν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να δίνουν ένα πιο μακροχρόνιο, εβδομαδιαίο ραντεβού με ένα πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει. Ακόμη και στα reality. To Survivor στις ΗΠΑ διαρκεί 14 ωριαία, εβδομαδιαία επεισόδια, με 2 κύκλους κάθε τηλεοπτική σεζόν (φθινόπωρο και άνοιξη). Εδώ ελέω Ατζούν... η Οδύσσεια!