Ελένη Πετρουλάκη: Η εκπομπή που ετοιμάζει

0

Την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση ετοιμάζει η Ελένη Πετρουλάκη.Σύμφωνα με την ON time η διάσημη fitness instructor έχει στα χέρια της ένα καινοτόμο πρότζεκτ το οποίο διεκδικούν δυο μεγάλα κανάλια αφού το βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον.Η ίδια που μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας τον χώρο του wellness, (Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία) έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να παρουσιάσει μια εκπομπή πρωτοποριακή που θα κάνει τη διάφορα στην τηλεόραση. 

Η Ελένη Πετρουλάκη που ήδη καινοτομεί με μία μέθοδο σώματος Total Body Make Over που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, εδώ και αρκετό καιρό ετοίμαζε αυτό το πρότζεκτ καθώς ήθελε κάτι πολύ δυνατό και ξεχωριστό που θα της ταιριάζει και με τις πολύτιμες γνώσεις της θα το απογειώσει.

Αν και η ίδια έχει δεχτεί κατά καιρούς πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην tv, όπως εκείνη από τον ANT1 για να κάτσει στη θέση του κριτή στο Dancing, δεν έλεγε ναι αφού δεν την αφορούσε κάτι που δεν είχε σχέση με την ιδιότητα της. Αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί το κανάλι που θα καταλήξει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !