Ρένα Κουβελιώτη: «Εκείνη τη στιγμή πυροβόλησαν το παράθυρο του σπιτιού μου»

0

Η δημοσιογράφος του ALPHA Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα. 

Για την έρευνα που είχε κάνει για την Χρυσή Αυγή η ιδια αποκάλυψε πως:«Οι συνέπειες για την έρευνα της Χρυσής Αυγής. Έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του σπιτιού μου, για καλή μου τύχη, σώθηκα στο παρά πέντε γιατί μόλις είχα ανάψει το φως του μπάνιου, είχαμε γυρίσει από διακοπές με τα παιδιά μου, πέταξα τις βαλίτσες στο σαλόνι και με το που άναψα το φως κάθισα στο μπάνιο. Εκείνη τη στιγμή πυροβόλησαν το παράθυρο του σπιτιού μου».

Όσον αφορά για την υγεία της,η ίδια το 2015 διαγνώστηκε με μια ασθένεια που προκαλεί απώλεια μνήμης και σοβαρά προβλήματα. Εξομολογήθηκε πως: «Οι άνθρωποι που δουλεύουμε μαζί ήξεραν το θέμα έτσι όπως τους το είχα παρουσιάσει. Είχα γυρίσει και εκείνη την ώρα ήμουν στην αίθουσα σύνταξης, λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο… δεν θυμάμαι πολλά.

Νόμιζαν ότι η αξονική ήταν λάθος. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν ήταν και το δυνατό μου σημείο η μνήμη. Όταν συνέχισα τις εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις. Τρόμαξα, θορυβήθηκα όταν άρχισα να έχω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά με τρόμαξε, έπεσε μαύρο, δεν ήξερα πού πηγαίνω και ποια είμαι, μαύρο. Δεν ξέρω καν να πω το όνομά μου.

Ένα επεισόδιο τέτοιο, που μετά θυμάμαι την ταραχή και την αγωνία μου, είναι περίπου έξι λεπτά. Δεν αναγνωρίζω τη μορφή μου», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !