«8 λέξεις»: Ο άντρας που φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή της Ηλιάνας

0

Μια ηθοποιός που μας έχει απασχολήσει πολύ στις «8 λέξεις» είναι η Ηλιάνα Αρώνη, η οποία έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάτι παρεμφερές συνέβη πρόσφατα. Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα και ο Αλέκος, ύστερα από έναν άγριο καβγά που είχαν, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια, εκείνη δεν δείχνει να έχει στεναχωρηθεί, αφού το διαζύγιο ήταν κάτι που το επιδίωκε με κάθε τρόπο, μιας και αυτόν τον άντρα δεν τον αγάπησε ποτέ πραγματικά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η μοίρα φαίνεται να επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη στην Ηλιάνα. Όλα ξεκινούν όταν η τελευταία γνωρίζει έναν νέο και γοητευτικό άντρα, τον Παύλο, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του πατέρα της, του Άκη. Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται, γοητεύονται ο ένας από την παρουσία του άλλου και αισθάνονται πως υπάρχει μια αμοιβαία έλξη ανάμεσα τους.

Στη συνέχεια, ο Παύλος επιδιώκει να μαθοί περισσότερα στοιχεία για την Ηλιάνα και για αυτό ρωτά τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ. Εκείνοι, τότε, φροντίζουν ώστε ο Παύλος να συναντηθεί άμεσα με την Ηλιάνα. Όπως και γίνεται. Από εκείνη την ημέρα και μετά, οι δύο νέοι ξεκινούν να βγαίνουν διάφορα ραντεβού, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, και όλα δείχνουν ότι αυτή η σχέση θα έχει μέλλον.

Στον ρόλο του Παύλου λοιπόν, θα είναι ο Νίκος Αναδιώτης. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !