Από την ΕΡΤ1 πήρε μεταγραφή για τους «Πρωινούς Τύπους»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση και να ενταχθεί στο δυναμικό ιδιωτικού σταθμού. Η πρόταση από τον ΑΝΤ1 έγινε πριν λίγες ημέρες και οι επαφές με την καινούργια τηλεοπτική της «οικογένεια» ήταν σύντομες, περιεκτικές και αποτελεσματικές , οπότε με διαδικασία… εξπρές εγένετο η μεταγραφή.

Έτσι τη μία ημέρα καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 αλλά μετά από πολύ λίγες ημέρες θα πει «καλημέρα» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Ηρώ Ράντου, τη δημοσιογράφο που έως χθες έλεγε το πρώτο δελτίο της ημέρας από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η Ηρώ Ράντου παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 καθημερινά, στις 6 το πρωί, αλλά και το επόμενο, στις 8 το πρωί, μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. Χθες όμως υπέβαλε την παραίτησή της και το μεσημέρι αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στην ΕΡΤ αφού από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να είναι στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αλλά αυτή του σαββατοκύριακου, αφού θα είναι μαζί με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Έτσι, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι από αυτό το σαββατοκύριακο θα έχουν πλέον μαζί τους και την Ηρώ Ράντου ώστε από τις 6:30 έως τις 10 το πρωί να συνεχίσουν να δίνουν μαζί τη μάχη της ενημέρωσης… αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!


newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !