Η «Φαμίλια» επέστρεψε με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54

0

Το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Γιάννη και τη Μαίρη να ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζουν.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις εξομολογήσεις του ζευγαριού, στον ψυχολόγο, άκουσαν 2.075.111 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’. 

H «Φαμίλια» ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με ποσοστό 15%. 

Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις στις γυναίκες, όπου άγγιξε το 30,7%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένωσε μπροστά από τη μικρή οθόνη όλη την οικογένεια καθώς και το ανδρικό κοινό της χάρισε ποσοστά που έφτασαν το 27,4%.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

«ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ»

Πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις δίδυμες στην εφηβεία; Ειδικά όταν είναι πολύ αντίθετοι χαρακτήρες και ακόμα ειδικότερα όταν η μία πιστεύει ότι οι γονείς της προτιμούν την άλλη; Ο Γιάννης και η Μαίρη προσπαθούν σκληρά, με τη βοήθεια του ψυχολόγου, να φέρουν την ισορροπία και τη γαλήνη ανάμεσα στις δύο κόρες τους, αλλά η Έλλη και η Άννα δεν παλεύονται! Ο μικρός Γιώργος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα τους προς όφελός του, ενώ η επέμβαση των γιαγιάδων έχει σαν αποτέλεσμα η Έλλη να θέλει να φύγει από το σπίτι! Όχι ότι οι... συμβουλές του Στάθη και της Λίτσας κάνουν καλύτερα τα πράγματα, τα οποία θα εκτροχιαστούν τελείως, όταν οι δίδυμες αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή και να αντιστρέψουν τους ρόλους τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !