Ντόμινο αλλαγών φέρνει το «Survivor»


Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με πολλές αλλαγές, τόσο στο ίδιο το περιεχόμενό του, όσο και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και δεν αποκλείεται οι άλλοι σταθμοί να… επαναπρογραμματίσουν τα σχέδιά τους για να μην αφήσουν το κανάλι του Φαλήρου να τους πιάσει στην… εορταστική περίοδο.

O σταθμός του Φαλήρου αποφάσισε να επιταχύνει την προετοιμασία του SURVIVOR κόβοντας την… κορδέλα του «δεύτερου μισού» της φετινής σεζόν πιο νωρίς από τα υπόλοιπα κανάλια. Έτσι λοιπόν, η πρεμιέρα του Survivor θα γίνει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, που στις 9 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στον Άγιο Δομίνικο και οι δεκάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» θα ριχτούν στη μάχη.

Η έλευση του ριάλιτι επιβίωσης όμως εκτός από τις αλλαγές… που εκτιμάται ότι θα κάνουν τα άλλα κανάλια, φέρνει εξελίξεις και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι η σειρά «8 Λέξεις» θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 21:00 έως τις 22:15. Αμέσως μετά, στις 22:15 θα ξεκινά το SURVIVOR, αλλά από Δευτέρα έως και Τετάρτη, ενώ τις Παρασκευές την ίδια ώρα θα προβάλλεται το VOICE που… μετακομίζει από τις Κυριακές, για να πάρει τη θέση του το ριάλιτι επιβίωσης.

Κοντολογίς: πρεμιέρα του SURVIVOR είναι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ που εκτός τις Κυριακές θα παίζει και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22:15, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Η σειρά «8 Λέξεις» θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ, ενώ το VOICE κάθε Παρασκευή στις 22:15.

Έτσι λοιπόν, πριν τελειώσει η χρονιά, ο ΣΚΑΪ ξεκινά το καινούργιο του πρόγραμμα εν μέσω εορταστικής περιόδου, θέλοντας να… γιορτάζει από όσα καταγράφονται στις μετρήσεις τηλεθέασης…!

Πηγή: Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια