«Μαλλιοτραβήγµατα» στο δελτίο του Open


Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα του Open, αφού μετά τα μέτωπα του διευθυντή Χρήστου Παναγιωτόπουλου με δημοσιογράφους και εργαζομένους που «κληρονόμησε» από την εποχή Μιχαλέλη και τις διαδοχικές αποχωρήσεις και απολύσεις στελεχών, πλέον φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα ακόμη και με πρόσωπα που θεωρούνται δικές του επιλογές.


Ενδεικτικό παράδειγμα η -σε κοινή θέα- κόντρα που είχε με τον αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου, Αντώνη Λιάρο, μετά το λάθος του ανταποκριτή του καναλιού στη Θεσσαλονίκη, Χρήστου Νικολαΐδη, ο οποίος μετέφερε είδηση περί θανάτου του υποδιοικητή της οικείας υγειονομικής περιφέρειας, πληροφορία που τελικώς δεν ίσχυε. Ως εκ τούτου, στη διάρκεια του δελτίου ο ίδιος ο ρεπόρτερ προχώρησε σε σχετική διάψευση και ακολούθως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του διευθυντή. Ωστόσο, το γεγονός της αποκατάστασης της πραγματικότητα δεν ήταν αρκετό για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος ζήτησε εξηγήσεις από τον Αντώνη Λιάρο και μάλιστα ενώπιον των εργαζομένων. Ο τελευταίος αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα οι δύο συνεργάτες από τον καιρό της συνύπαρξής τους στο Mega να έλθουν σε έντονη αντιπαράθεση.


Οπως λένε οι γνωρίζοντες, εκτός από τα θέματα της καθημερινότητας, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα έχει να κάνει με την είσοδο του παράγοντα Φιλιππάκη και κατ’ επέκταση του Μελισσανίδη στην εξίσωση, η οποία φέρνει νέα δεδομένα. Βλέπετε, η πιθανότητα εξαγοράς ποσοστού από το αφεντικό της ΑΕΚ και κυρίως το ξεκάθαρο αντικυβερνητικό πρόσημο της κίνησης αυτής δείχνουν να τον προβληματίζουν ιδιαίτερα, όσον αφορά τις ισορροπίες που ο ίδιος ήθελε να δημιουργήσει. Μάλιστα, τους προβληματισμούς αυτούς τους έχει εκφράσει ήδη σε έμπιστους συνομιλητές του.


 Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια