Το παρασκήνιο της συμφωνίας Γεωργίου-MEGA

5

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε όχι η είδηση ότι ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα είναι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ – κάτι που φαίνεται ότι είχε προαποφασιστεί στο κανάλι – αλλά το δελτίο τύπου που έβγαλε το MEGA ανακοινώνοντας με διθυραμβικό τρόπο το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στο κανάλι της Συγγρού και τον Ανδρέα Γεωργίου για την ερχόμενη χρονιά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά που έξι μήνες πριν τη λήξη συμβολαίου ανακοινώνεται κάτι ανάλογο που μάλιστα θα έχει ισχύ αρκετούς μήνες αργότερα και στο διάστημα αυτό θα τρέχει η συνεργασία με το προηγούμενο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, το θέμα Survivor δεν έπαιξε κανένα λόγο στο όλο θέμα. Άλλωστε, όχι μόνο ο Ανδρέας Γεωργίου γνώριζε τις αλλαγές αλλά ήταν και απόλυτα σύμφωνος με αυτές. Ο ΣΚΑΪ είχε λίγο έως πολύ αποφασίσει ότι ο Κύπριος σκηνοθέτης δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο δυναμικό του καθώς από τη μια υπάρχει μια επιφυλακτικότητα για το θέμα ελληνική μυθοπλασία και από την άλλη η σειρά θεωρήθηκε ακριβή για τα δικά του δεδομένα, ωστόσο, στελέχη του σταθμού δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κρύψουν την ενόχλησή τους για τον όλο χειρισμό. Στο πλαίσιο αυτό αν και είχε προγραμματιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου να είναι αυτός που θα κάνει προδαρικό στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και χθες θα γινόταν το εν λόγω γύρισμα, την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε για ευνόητους φυσικά λόγους. Στην πραγματικότητα, όμως, γλίτωσαν τις εργατοώρες που θα δαπανουσαν αν η εκπομπή είχε ήδη γυριστεί αφού σε καμία περίπτωση δεν θα έβγαινε ποτέ στον αέρα. Κι αυτό είναι το μόνο η αρχή καθώς όπως φαίνεται τα πράγματα από εδώ και στο εξής δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον γνωστό σκηνοθέτη, ενώ κάποιοι μιλούν ακόμα και για λύση του συμβολαίου καθώς η Διοίκηση είναι πολύ ενοχλημένη από την τροπή που πήρε η κατάσταση, καθώς ακόμα απομένουν έξι μήνες για να λήξει η σεζόν. Πώς άλλωστε μπορείς να στηρίξεις έναν συνεργάτη σου που σου έχει ανακοινώσει ότι ήδη… είναι αλλού και δουλεύει για το νέο του πρότζεκτ;

Φυσικά, και από τον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε το ελεύθερο να αρχίσει διαπραγμάτευση με άλλα κανάλια από τη στιγμή που είχαν ολοκληρώσει τις συζητήσεις. Αλλωστε και ο Ανδρέας Γεωργίου δεν συνηθίζει να κάθεται πάνω από δυο σεζόν σε ένα κανάλι. Και τότε εμφανίστηκαν οι μνηστήρες. ΑΝΤ1 και ΑLPHA ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο παιχνίδι – και από τα δυο κανάλια είχε ξανασυνεργαστεί – αν και οι απολαβές δεν ήταν οι αναμενόμενες, με το MEGA να μπαίνει κάποια στιγμή εμβόλιμο και να κερδίζει τελικά την παρτίδα στα σημεία προσφέροντας σαφώς βελτιωμένη προσφορά σε σχέση με τις άλλες δυο. Μάλιστα, έντονη φημολογία είχε ξεσπάσει στις αρχές της σεζόν με τον ΣΚΑΙ τότε να διαψεύδει. Τελικά, ο καπνός έγινε φωτιά…

Η συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες μου περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο για μια καθημερινή σειρά στην πράιμ τάιμ ζώνη αλλά και άλλα μεγαλεπίβολα πρότζεκτ μεταξύ αυτών και την υλοποίηση μιας τηλεοπτικής εκπομπής από την εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου. Πίσω από την εκπομπή αυτή βρίσκεται ο Θεοχάρης Iωαννίδης για να μεταφέρει στην τηλεόραση το Make It A Night Out που κάνει στο youtube σε παραγωγή Ανδρέα Γεωργίου.

Αυτή είναι η νέα του σειρά – Ποια μεγάλα ονόματα συζητούν;

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για το MEGA, προβλέπεται ανατρεπτική, ενώ τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν επιλεχθεί μέχρι στιγμής θα δώσουν μία μοναδική νότα σε αυτό που θα παρακολουθήσουμε σύντομα στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, ένα βήμα πριν την υπογραφή βρίσκεται η σπουδαία ηθοποιός, Λυδία Κονιόρδου. Η Λυδία Κονιόρδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει διακριθεί για τη συμμετοχή της στο θέατρο, κυρίως σε αρχαιοελληνικές τραγωδίες. Από τις 5 Νοεμβρίου 2016 έως τις 29 Αυγούστου 2018 ήταν υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο τηλεοπτικό γυαλί την υπέροχη ερμηνεία της, μετά από πολύ καιρό.

Μαζί της θα βρίσκεται και ο Νίκος Γαλανός. Ο ηθοποιός, ετοιμάζεται να υπογράψει για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο Νίκος Γαλανός είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960. Έγινε αρκετά γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Τους πρωταγωνιστές θα πλαισιώσουν και άλλα μεγάλα ονόματα αλλά και ανερχόμενοι νέοι ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης. Μάλιστα, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Μάνη και στην Κύπρο, όπως συνέβη και με τις 8 Λέξεις (Κέρκυρα – Κύπρος).


Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάει λίγο κόντρα στο ρεπορτάζ του Γουμενίδη αυτά που λέει η Τίνα χωρίς να πείθομαι ότι είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα για τον Γεωργίου όπως τα περιγράφει. Πάντως στο cast μάλλον θα ακολουθήσει την γνωστή πεπατημένη των Οκτώ Λέξεων, δηλαδή 2-3 αναγνωρίσιμους ηθοποιούς που έχουμε καιρό να τους δούμε (άρα και πιο οικονομικοί από τους συχνά εμφανιζόμενους στις άλλες σειρές) και οι υπόλοιποι Κύπριοι ή πρωτοεμφανιζόμενοι άγουροι ηθοποιοί από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω ότι ο Αντ1 κι ο Alpha θα τον ήθελαν πάλι. Άλλωστε Κάιντα δύο κανάλια βλέπουν μόνο δυναμικό κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι να παίζουν πέρα από 4 πολύ καλους και άλλοι καινούριοι αλλά όχι σαν κομπάρσοι αλλά να είναι καλοι και να έχει λίγο καλύτερη υπόθεση! Κάτι σαν το τατουάζ η μπρουσκο (1ος, 2ος κύκλος =

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τα επεισόδια γίνουν 5 την εβδομάδα και όχι 8 ή 10 θα ανέβει πιστεύω και η ποιότητα,θα τρέξει η πλοκή. Πάντως έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα κανάλια. Κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να αποδεχτεί λιγότερο ευνοϊκούς όρους,μιας και σε όσα κανάλια έχει πάει τη δεύτερη φορά που τον προσεγγίζουν του κάνουν χειρότερες προσφορές (τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί αυτά τα χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΚΑΙ θα την παρατήσει τη μυθοπλασία τη νέα χρονιά και θα έχει ριάλιτι το βράδυ ή θα το παλέψει με κάποιον άλλο παραγωγό σειρών; Ελπίζω να το σκεφτούν καλά και να επιλέξουν να έχουν και κάποια σειρά. Τώρα ο Γεωργίου βλέπω να ακολουθεί την ίδια συνταγή με τις άλλες χρονιές. Η ίδια ομάδα είναι η σειρά μάλλον και αυτή θα τον έχει ως πρωταγωνιστή θα έχει και αυτή ρομάντζο με κάποιες δόσεις μυστηρίου και τέτοια. Ελπίζω να είναι μία ώρα και όχι δύο όπως συνηθίζει. Ένα δίκιο δίνω στον ΣΚΑΙ αν έχει θυμώσει, δικαίωμα του Γεωργίου να διαπραγματευθεί για την επόμενη χρονιά αλλά από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο και υποχρεώσεις με τον ΣΚΑΙ έπρεπε να ζητήσει η ανακοίνωση να γίνει μετά τη λήξη του συμβολαίου. Τί θα γίνονταν αν περίμενε μέχρι το καλοκαίρι; Δεν νομίζω το Mega να είχε πρόβλημα με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !