Παπαθανασίου-Ρέπας ξανα στο MEGA

1

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Δις Εξαμαρτείν» οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στη γενέθλια γη, στο Μεγάλο Κανάλι. Την άνοιξη του 2021 μπαίνουν σε γυρίσματα για την τρίτη τηλεοπτική τους κωμική σειρά και πάλι για το MEGA.

Για τρεις δεκαετίες θήτευσαν σε όλα τα είδη θεάματος. Αφού διαμόρφωσαν τη σύγχρονη γλώσσα του ελληνικού «σιτκομ» με τις «Τρεις Χάριτες» , έβαλαν ξανά το ελληνικό έργο στα κεντρικά Αθηναϊκά Θέατρα με την κωμωδία τους «Μπαμπάδες με Ρούμι», το ελληνικό φιλμ στις επιλογές του μεγάλου κοινού με το «Safe Sex» και το ελληνικό μιούζικαλ στο Εθνικό μας Θέατρο με το έργο «Βίρα τις άγκυρες». Συνολικά έχουν γράψει και σκηνοθετήσει 28 πρωτότυπα θεατρικά έργα, έχουν διασκευάσει 12 άλλων συγγραφέων και στο σινεμά έκαναν 4 ταινίες. Ένα ρεπερτόριο όχι μόνο εντυπωσιακά μεγάλο και πολυσχιδές αλλά και έντονα επιδραστικό.

Είναι φυσικό να περιμένουμε την καινούργια τους σειρά για να ζήσουμε ξανά αυτή την ευφορία γέλιου, ανεμελιάς και τρυφερότητας, που θυμόμαστε από τις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Champions league , Ρεπας- Παπαθανασίου, Θοδωρής Παπαδουλακης μπαίνει δυναμικά του χρόνου του mega μπας και θυμηθούμε πως ηταν το κανάλι πριν χρόνια γιατι φετος δεν το θυμίζει σε τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !