J2US:Η Καίτη Γαρμπή και το θέμα του τελικού

0

Το μεγαλύτερο πάρτυ της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται ζωντανά απόψε στις 21.00 στο OPEN και πάει προημιτελικό!  Το « Just the 2 of Us» συνεχίζει ακάθεκτο και μπαίνει στην τελική ευθεία! Στο πιο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό show οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Αυτό το Σάββατο ο  Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή, τη μοναδική Καίτη Γαρμπή σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 80’s.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά, και όχι μόνο, τραγούδια και θα απογειώσει τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι το Σάββατο στο «Just the two of us» σε έναν ρόλο έκπληξη. Ο προημιτελικός του αγαπημένου μας μουσικού show είναι γεγονός και αναμένεται άκρως εντυπωσιακός. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, θέαμα, τραγούδι και χορό με φόντο τα πιο φαντασμαγορικά σκηνικά! Η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα συνεχίζει να μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά και να μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές!

Ο προημιτελικός  είναι αφιερωμένος στα 80’s, που τόσο αγαπάμε. Η δεκαετία των 80’sαποτέλεσε σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές μουσικές δεκαετίες στην ιστορία. Τα πιο ωραία parties με την πιο κεφάτη μουσική! Ένα τέτοιο μεγάλο πάρτυ είναι και το «Just the2 of Us»! Τα ζευγάρια μας θα τραγουδήσουν χαρακτηριστικές επιτυχίες της εποχής και θα τα δώσουν όλα σε μια dance βραδιά με πολύ κέφι και μουσική.

Στον προημιτελικό, όμως ,θα έχουμε και την πρώτη διπλή αποχώρηση της χρονιάς. Το Σάββατο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε δύο από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, που λίγο πριν το τέλος δε καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. Ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό και θα φτάσουν μία ανάσα πριν από τη μεγάλη νίκη και για ποιους το μαγικό ταξίδι του «Just the 2 of Us» σταματάει εδώ;

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους; 

Φυσικά το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό θα δώσει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και να περάσει στον ημιτελικό.

https://youtu.be/chpc41hyLGI

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !