Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής του «GNTM» – Βήμα βήμα οι διαδικασίες του αποψινού τελικού

Χρήστος Παναγούλης
0

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του GNTM και η αγωνία για τον νικητή κορυφώνεται. Πώς, όμως, θα εξελιχθεί η αποψινή διαδικασία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή;

Σύμφωνα με την εκπομπή  «Στην Φωλιά των Κου Κου», η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού θα είναι ένα φαντασμαγορικό catwalk, στο οποίο θα δούμε να επιστρέφουν παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο ριάλιτι μοντέλων από το bootcamp μέχρι σήμερα. Μάλιστα, οι τέσσερις φιναλίστ θα περπατήσουν στην πασαρέλα με τρία διαφορετικά outfit ο καθένας, ενώ στο τέλος της δοκιμασίας θα υπάρξει και η πρώτη αποχώρηση του τελικού.

Στη συνέχεια, οι τρεις φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε δύο δοκιμασίες με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ θα πλαισιώνονται από την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα αλλά και μια ομάδα από επαγγελματίες μοντέλα. 

Στο πλατό οι τέσσερις κριτές, ατομικά, θα βαθμολογήσουν από το 1 μέχρι το 10 ξεχωριστά τους τρεις φιναλίστ και θα βγει για τον καθένα ένα άθροισμα για την πρώτη φωτογράφιση. Στο σημείο εκείνο τελειώνει το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο και περνάμε στο live, όπου θα δούμε τη βαθμολογία των παικτών για τη δεύτερη φωτογράφιση. Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί η συνολική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και στην συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !