Έλενα Τσαγκρινού για Eurovision «Είδαν σε εμένα το κατάλληλο πρόσωπο για να τραγουδήσει το "El Diablo"»

0

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2021, Ελενα Τσαγκρινού,μίλησε στο ethnos.gr  γιατί δέχθηκε την πρόταση από το ΡΙΚ, και αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα ερμηνεύση.

Η Έλενα Τσαγκρινού αναμένεται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που εξιστορεί τον έρωτα μ’ έναν αλήτη τόσο κακό, όσο ο… «El Diablo» των παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa.

«H Eurovision, την οποία παρακολουθώ και ως τηλεθεατής και ως καλλιτέχνης, υπήρχε πάντα στα όνειρά μου και με τη δισκογραφική εταιρεία μου, είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής μου. Χαίρομαι που αυτή η στιγμή ήρθε τώρα, με την Κύπρο μας και με ένα πολύ καλό τραγούδι»

«Θεωρώ μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με δημιουργούς που έχουν στο βιογραφικό τους παγκόσμια hits και συνεργασίες με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως η Jennifer Lopez. Λόγω της κατάστασης με την πανδημία, έχουμε βρεθεί μόνο διαδικτυακά, κάνοντας πολλά video calls. Είναι όλοι τους πολύ φιλικοί, πολύ συνεργάσιμοι, άψογοι επαγγελματίες, που με κατεύθυναν στο να ερμηνεύσω το El Diablo» τονίζει η ίδια.

Πώς προέκυψε η πρόταση από την ΡΙΚ και ποια ήταν τα κριτήρια βάσει των οποίων απαντήσατε καταφατικά στην πρόταση;

Οι άνθρωποι του ΡΙΚ και της Panik Records, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια για την εμπιστοσύνη, είδαν σε εμένα το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να τραγουδήσει και να παρουσιάσει on stage το «El Diablo». Όταν μου το ανακοίνωσε ο CEO της Panik, ο Γιώργος Αρσενάκος, απάντησα καταφατικά σε μερικά δευτερόλεπτα! Όπως ανέφερα, η Eurovision ήταν ένα από τα όνειρά μου και το τραγούδι θεωρώ ότι μου ταιριάζει απόλυτα.

Αρκετοί συνδέουν τη Eurovision με πιο εμπορικά, χωρίς ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία τραγούδια. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Το θεωρώ αβάσιμο αυτό! Και η απόδειξη είναι τα ίδια τα τραγούδια που όλα αυτά τα χρόνια έχουν παρουσιαστεί, τραγούδια διαφορετικού ύφους και είδους, αλλά και οι καλλιτέχνες και οι συντελεστές τους, μεταξύ των οποίων τεράστια ονόματα της μουσικής παγκοσμίως, όπως οι ΑΒΒΑ, Julio Iglesias, Βίκυ Λέανδρος, Johnny Logan, Lara Fabian, Νάνα Μούσχουρη και Celine Dion.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά στοιχεία του «El Diablo» και με ποια θέση θα είστε ικανοποιημένη;

Το «El Diablo» είναι ένα τρομερά δυναμικό τραγούδι, πολύ κοντά στη δική μου μουσική ταυτότητα, με δυνατά στοιχεία, συνθέσεις και αντιθέσεις, ιδανικό για ένα εντυπωσιακό act. Δεν θα αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη θέση, μιας και η Eurovision μας έχει δείξει πως δεν χωρά προβλέψεις και προγνωστικά, παρά μόνο πολλή και σκληρή δουλειά. Στόχος δικός μου και όλου του team είναι να εκπροσωπηθεί επάξια η Κύπρος μας, παρουσιάζοντας ένα άρτιο και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας στη σκηνή της Eurovision; Νιώθετε ότι έχετε ν' αποδείξετε πράγματα;

Δεν θεωρώ πως έχω να αποδείξω κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά που κάνουμε και που θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όλη την ομάδα. Τις λεπτομέρειες του act θα τις δούμε σύντομα με τον καλλιτεχνικό μας διευθυντή, τον Marvin Dietmann, έναν άνθρωπο επίσης διεθνώς καταξιωμένο.

Πιστεύετε ότι ένας τόσο δημοφιλής διαγωνισμός θα σας ανοίξει πόρτες και στο εξωτερικό; Θα σας ενδιέφερε να κάνετε πράγματα και εκτός ελληνικών συνόρων;

H Eurovision σίγουρα είναι ένας τρόπος να σε δουν εκατομμύρια κόσμου και να βγει η μουσική σου εκτός συνόρων. Το απέδειξε, άλλωστε, και η δική μας Ελένη Φουρέιρα, η οποία «μάγεψε» το κοινό, τόσο στη σκηνή του διαγωνισμού, όσο και με τα διεθνή hits που συνεχίζει να κυκλοφορεί, αλλά και την μεγάλη sold out ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει μία νεαρή γυναίκα τραγουδίστρια στην εποχή που ζούμε;

Θεωρώ πως οι προκλήσεις – δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε καλλιτέχνης, ανεξαρτήτως φύλου και είδους μουσικής, είναι να παρουσιάζει καλά τραγούδια, πιστά στη μουσική του ταυτότητα. Χρειάζεται συστηματική και σκληρή δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !