Το Μega επενδύει στη μουσική

Χρήστος Παναγούλης
0


Είναι ένα είδος που τα τελευταία χρόνια είχε εκλείψει από την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο φαίνεται ότι κάνει δυναμικό comeback. Ο λόγος για τις μουσικές εκπομπές που βλέπουμε φέτος να κατακλύζουν τις οθόνες μας. Ένα από τα κανάλια που επενδύουν πολύ στην συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος είναι και το Mega, το οποίο προβάλει κάθε Σάββατο την εκπομπή «Σπίτι με το Mega», ενώ ετοιμάζει πολλές ακόμα μουσικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα μουσική εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο «Έλα και θα δεις». Πρόκειται για ένα concept διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, καθώς θα παρακολουθούμε γνωστούς καλλιτέχνες να κάθονται στον ίδιο καναπέ, να διηγούνται ιστορίες και να διασκεδάζουν τραγουδώντας. 

Δύο εντυπωσιακές μουσικές βραδιές βέβαια, ετοιμάζει το μεγάλο κανάλι και για την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο αντίστοιχα να μας κρατάνε συντροφιά με παλιές και νέες επιτυχίες. 

Όσο για το «Σπίτι με το MEGA», από την νέα χρονιά πρόκειται να δούμε ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και να βάζουν φωτιά στα βράδια μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά, σειρά έχουν η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !