Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε απόψε στο...«Σημείο συνάντησης»

Χρήστος Παναγούλης
0


Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στην ΕΡΤ1, δύο gentlemen του θεάτρου έρχονται σε ένα “Σημείο Συνάντησης” που γεμίζει από ιστορίες και εικόνες μιας άλλης εποχής. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φωτίζουν πτυχές ενός παρελθόντος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε βιώσει ενώ αφηγούνται περιστατικά από τις ζωές τους που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου περιγράφει πως του γεννήθηκε η αγάπη για την αεροπορία και από εκεί για το θέατρο, που έμελλε να συνδεθεί με την ύπαρξη του για όλη του τη ζωή. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλάει και για τις διαχρονικές ταινίες του, τους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του κινηματογράφου ενώ σε μία στιγμή ειλικρίνειας παραδέχεται ότι συμβιβάστηκε στην καριέρα αφού δεν είχε πάντα μια σταθερότητα στις επιλογές του. Ωστόσο, το κοινό του το συγχώρησε και έτσι μπόρεσε να αναδειχθεί όπως ήθελε.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει πως βρέθηκε να συμμετέχει σε ταινία του Hollywood με τίτλο “Summer Lovers” το 1982 και διηγείται μία απίστευτη ιστορία από τα γυρίσματα. Ο αγαπητός ηθοποιός, επίσης, παραδέχεται ότι ρίσκαρε όταν αποφάσισε να αναλάβει παραγωγές στο θέατρο καθώς αν δεν είχαν την ανάλογη εισπρακτική επιτυχία, θα είχε καταστραφεί οικονομικά.

Οι δυο τους συζητούν για την καινούργια μόδα των social media, το ‘τρολάρισμα’ στην εποχή μας, τι θα πει κωμικός ηθοποιός αλλά και ποια είναι η θέση των ριάλιτι σόου στην τηλεόραση, ενώ βάζουν στην σφραγίδα τους στην ανθρώπινη ποιότητα, όταν συμφωνούν πως δεν χρειάζεται πάντα τα γούστα των ανθρώπων να συμπίπτουν.

Δύο άντρες που έχουν πολλά να πουν, δύο άντρες που θα εμπνεύσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό και δύο άντρες που σίγουρα θα θέλαμε όλοι να γνωρίσουμε καλύτερα, έρχονται αυτήν την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, σε ένα νοσταλγικό Σημείο Συνάντησης, στην ΕΡΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !