Παραμονή με την Κατερίνα Καινούργιου - Όσα θα δούμε στο εορταστικό «Ευτυχείτε!»

Χρήστος Παναγούλης
0

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» μάς εύχονται «Καλή Χρονιά!», παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 09:50  στο OPEN. Το πιο πλούσιο πρωινό, αποχαιρετά με πολύ τραγούδι, λάμψη αλλά και συγκίνηση τη χρονιά που φεύγει και δίνει τις πιο όμορφες ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» παραμονή Πρωτοχρονιάς υποδέχονται στο studio τη «Βασίλισσα της ελληνικής showbiz» Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της αλλά και τραγουδά με το μοναδικό της μπρίο. Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε» της χρονιάς, έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ,όπως πάντα, για τις εκπομπές, τα σήριαλ  και τα ριάλιτι που έρχονται μέσα στο 2021, αλλά και καλεσμένους που με τις εξομολογήσεις τους καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε… Τέλος, η Κατερίνα Λένη, μας ετοιμάζει μια διαφορετική λαχταριστή… τούρτα βασιλόπιτα, για να υποδεχτούμε γλυκά το νέο χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !