Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες»

Χρήστος Παναγούλης
0


Τέλος στην κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να δώσει η Βίκυ Καγιά, μετά από όλα όσα έχουν ακουστεί. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στις κάμερες με αφορμή το «Mad walk 2021» το οποίο και παρουσίασε, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση της όταν η συζήτηση στράφηκε και πάλι στην σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά.

Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε την δική της απάντηση όταν οι δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν για όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά: «Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !