Όλες οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η Τατιάνα Στεφανίδου για την νέα της εκπομπή...


Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση με την ενημερωτική εκπομπή «T-Live» στον Alpha. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αυτό που θα δούμε δεν θα θυμίζει σε τίποτα την παλιά Τατιάνα, αφού θα διαφοροποιείται αρκετά από τις εκπομπές που παρουσίαζε μέχρι τώρα.

Η πρώτη διαφορά έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, αφού η παρουσιάστρια αφήνει πίσω τα κοινωνικά θέματα και στρέφεται στην καθαρόαιμη ειδησεογραφία, με μία γρήγορη εκπομπή που θα έχει τη φιλοσοφία δελτίου ειδήσεων, με πολλές εναλλαγές και ζωντανές συνδέσεις.

Εντυπωσιακή όμως θα είναι και η αλλαγή στην εικόνα της. Η παρουσιάστρια θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές μέσα από ένα υπερσύγχρονο πλατό, ενώ η εκπομπή θα χρησιμοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες. Όλο το σκηνικό θα είναι virtual, με ένα μεγάλο video wall στο οποίο θα προβάλλονται εικόνες που θα πλαισιώνουν το ρεπορτάζ. Ακόμη, η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι όρθια στο πλατό και θα υποδέχεται τους συνεργάτες της, στα πρότυπα ενημερωτικών εκπομπών του εξωτερικού, ενώ απ’ ότι φαίνεται δεν θα υπάρχουν καλεσμένοι.

Με λίγα λόγια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να ακολουθήσει την συνταγή του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος παρουσιάζει στο Mega την εκπομπή «Live News» με μεγάλη επιτυχία. Μένει να δούμε αν και οι τηλεθεατές θα την ακολουθήσουν στο νέο της ξεκίνημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια