Πότε ξεκινάνε γυρίσματα στο «Το καφέ της Χαράς»;

0

Η ξαφνική είδηση ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σήμανε συναγερμό πριν από λίγα εικοσιτετράωρο στο πλατό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς».

Ο λόγος ήταν η στενή συνεργασία του δημιουργού και πρωταγωνιστή του σίριαλ, Χάρη Ρώμα, ο οποίος είναι Eντεταλμένος Σύμβουλος Θεατρικών και Μουσικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του FTHIS.GR, όλο το επιτελείο της σειράς έκανε αμέσως rapid τεστ και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ωστόσο, προκειμένου οι συντελεστές της σειράς να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι κάποιος φορέας του ιού, ο Χάρης Ρώμας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να κάνουν και μοριακό έλεγχο. Εξάλλου σε όλο τον Όμιλο ΑΝΤ1, η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για τους εργαζομένους και έτσι κάθε εβδομάδα γίνονται συστηματικά τεστ κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ που έκαναν οι συντελεστές του «Καφέ της Χαράς» βγήκαν σήμερα και ευτυχώς είναι όλοι αρνητικοί στον επικίνδυνο ιό.

Κατά συνέπεια, η ομάδα του «Καφέ της Χαράς» μπορεί να επιστρέψει στη θέση της! Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, λοιπόν, γυρίζουν στο πλατό για να συνεχιστεί η κανονική ροή των γυρισμάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !