Τάκης Χατζής: «Κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω»


Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Τάκης Χατζής το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε την δική του απάντηση σε όσους τον κατακρίνουν για τις καυστικές ερωτήσεις που κάνει στους καλεσμένους του, στην βραδινή εκπομπή του Alpha «Direct». 

«Eγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό.

Δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα.

Κάποιοι απόρησαν γιατί κάνω συνεντεύξεις και σε καλλιτέχνες και γιατί οι ερωτήσεις μου είναι αυτές. Θα σου πω γιατί… Γιατί κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω. Έβλεπαν μόνο τις συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, στις οποίες είναι πιο σκληρές οι ερωτήσεις. Γιατί έτσι έχω μάθει 43 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως όλοι όσοι έρχονται, ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν.

Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας ούτε θα υποστηρίξω αυτό. Εγώ δέχομαι την κριτική, ακόμα και από ανώνυμους, και την έχω δεχθεί στο πετσί μου. Το έχω ξαναπεί πως προτιμώ αυτό από την ένοχη σιωπή των συμφερόντων», ανέφερε ο Τάκης Χατζής.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια