Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω τον απέναντι»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret των Παραπολιτικών. Μεταξύ άλλων, ο  ηθοποιός παραδέχθηκε για την νέα του εκπομπή "Έλα και θα δεις" πως «Δεν θέλω να βγάλω κάτι νέο, δεν θέλω να κάνω νούμερα και δεν θα εκβιάζω να βγάλω είδηση για την τηλεθέαση».

«Τα νούμερα με ενδιαφέρει να είναι βιώσιμα, ώστε να μην κοπεί ένα πρόγραμμα. Δεν θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω τον απέναντι. Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης. «Δεν με πειράζει να κερδίζει ο απέναντι. Είμαι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, ηθοποιός»,τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Επίσης, πρόσθεσε πως «Δεν έχει νόημα να κάνω σχέδια. Σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο εξάμηνο. Και η ζωή με δικαιώνει καθώς προκύπτει ένας κορονοϊός και ανατρέπει τα πάντα».

«Παρανομαστής σε όλες τις δουλειές είναι το ταλέντο. Η νέα γενιά φέρνει κάτι που δεν το έχει η προηγούμενη. Θα τους συμβούλευα να οργανώσουν την αγάπη τους για αυτή τη δουλειά. Η επιτυχία μετριέται με τις θυσίες, όχι μόνο με τα φώτα που πέφτουν πάνω τους. Είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Στο κατοστάρι έχουν εντυπωσιαστεί πολλοί αλλά η διάρκεια είναι αυτή που κερδίζει» συμπληρώνει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια