Μανώλης Μαυροματάκης: «Η σχέση του Θανάση και της Ναταλίας προχωράει»

0


Στο MyTv μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και αναφέρθηκε στον ρόλο του.

Πείτε μου δυο λόγια για τον Θανάση Σκορδά που υποδύεστε...

Ο Θανάσης Σκορδάς είναι ένας συμπαθής χαρακτήρας, όπως και ο αντίποδας του, ο Λευτέρης Γούλας, με όλα τα αρνητικά στοιχεία που δείχνει. Ωστόσο, ο Θανάσης έχει τα δικά του θέματα να χειριστεί...

Ο ήρωας σας είναι αυτό που βλέπουμε ή θα αλλάξει στην πορεία;

Μη φαντάζεστε ότι είμαστε πάρα πολλά επεισόδια μπροστά από αυτά που βλέπετε, οπότε δεν μπορώ να σας πω και πολλά. Πάντως, πριν αρχίσουμε τη συζήτηση μας, μελετούσα τα σενάρια των παρακάτω επεισοδίων και διαπίστωσα ότι έχει αρχίσει να γίνεται μια αλλαγή ως προς τον χαρακτήρα του Θανάση.

Δηλαδή έχει αρχίσει να γίνεται πιο δυναμικός;

Αν και στην αρχή αυτό το στοιχείο δεν ήταν ορατό, τώρα σιγά σιγά έχει αρχίσει να το δείχνει και, ναι, γίνεται πιο δυναμικός. Το θέμα, όμως, είναι να μπορεί να είναι άξιος αντίπαλος και σύμμαχος του αντίποδα του. Αντίπαλος σε ό,τι αφορά την πλοκή της σειράς και σύμμαχος σε ό,τι αφορά την υποκριτική.

Ο Θανάσης Σκορδάς θα βάλει τα όριο του στους φαντάρους που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του;

Ο Θανάσης προσπαθεί να βάλει τα όρια του, αλλά, όταν το κάνει, ήδη είναι αργά και συμβαίνουν διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Εσείς είστε άνθρωπος που βάζει όρια;

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το στοιχείο μοιάζω λίγο με τον Θανάση Σκορδά, αφού δεν βάζω πολύ εύκολα όρια. Τώρα, για ποιο λόγο το κάνω; Αυτό θέλει ψυχανάλυση. (Γελάει.) Την πατάω πολλές φορές, όμως τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Ο Θανάσης Σκορδάς, πέρα από την κόντρα του με τον Λευτέρη Γούλα, καλείται να διαχειριστεί τα συναισθήματα του για τη Ναταλία... Η σχέση του Θανάση και της Ναταλίας προχωράει, αλλά σιγά σιγά. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο γι' αυτή την ιστορία.

Θεατρικά ετοιμάζεστε, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, να παρουσιάσετε το διήγημα «Λουκής Λάρας» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Σωστό. Πρόκειται για ένα έργο του 19ου αιώνα και έναν ήρωα του Δημητρίου Βικέλα, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ποβανίδη. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το δεύτερο μέρος της τρέχουσας καλλιτεχνικής περιόδου, όμως, λόγω της κατάστασης, οι πρεμιέρες πάνε για όλο και πιο αργά... Ακούγεται ότι τα θέατρα θα λειτουργήσουν ξανά από τον Μάρτιο του 2021.

Έχετε κάποια ενημέρωση γι' αυτό;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω καμία ενημέρωση, αλλά έχουμε συνηθίσει πια να παίζουμε με τις πιθανότητες. Πότε θα κολλήσουμε κορονοϊό; Ποια θα είναι τα μέτρα; Ποιες ώρες θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας; Πότε θα τελειώσει ο εγκλεισμός μας;

Πώς διαχειρίζεστε αυτή την κατάσταση;

Προσπαθώ, όπως όλοι μας, να προσαρμοστώ στην υπάρχουσα κατάσταση. Δεν έχω άλλη επιλογή. Ταυτόχρονα, όμως, σκέφτομαι τις επιπτώσεις που θα έχουμε, ύστερα από όλα αυτά, και δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε βασικά πράγματα, όπως η ίδια μας η ύπαρξη, και να δούμε τι πραγματικά θέλουμε, σύμφωνα με το My Tv.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !