Νίκος Κοκλώνης:«Θα δώσει νούμερα ο Κανάκης στο κανάλι »

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στις πρόβες για το αυριανό J2US βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη και τους διαγωνιζόμενους για την τηλεοπτική επικαιρότητα και το live που θα έχει άρωμα… Eurovision.

Μιλώντας αρχικά, για την τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και τη συνεργασία με το OPEN ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Είναι πολύ καλά γιατί θα δώσει νούμερα στο κανάλι και ο Αντώνης Κανάκης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την τηλεόραση που θα ήταν χαρά μου να είναι στην ομάδα μας».

Με τη σειρά της Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τον Νίκο Μουτσινά: «Οι συνθήκες ήταν πολύ ροκ, όταν συνεργαστήκαμε. Θα ήθελα με τρέλα να συνεργαστούμε ξανά με τον Νίκο Μουτσινά. Θα ήθελα να κάνω ένα late night κάτι σαν “Ράδιο Αρβύλα” και “Μαλβίνα live”. Αν και νομίζω ότι στη θέση που είναι τώρα ο Νίκος δεν έχει ανάγκη να μοιραστεί».

Έπειτα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine μίλησαν για τη Eurovision και το ενδεχόμενο ενός All Star Survivor, ενώ ο Θανάσης Πασσάς δήλωσε πως θέλει να πάει στη Eurovision. «Προκαλούμε τον Νίκο Κοκλώνη να μας κάνει μια μπάντα και να πάμε Eurovision», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !