Νίκος Μουτσινάς: «Με τον Αρναούτογλου και την Ζαρίφη δεν έχω συνεργαστεί καλά»Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στον καλό του φίλο και συνεργάτη Φίλιππο Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί την δική του διαδικτυακή εκπομπή ως Fipster. O γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ποτέ δεν την άκουσα, δεν καβάλησα το καλάμι ούτε στο ξεκίνημά μου. Ένιωσα πολύ άβολα όταν εκείνη η κοπέλα στο Sunday Live έπεσε από την καρέκλα. Δεν έπαθε κάτι, αλλά ήταν μια στιγμή που πάγωσα, είπα… Θεέ μου. Δεν θα ξαναέκανα Πρωινό. Είμαι… too much για πρωί. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν με ορίζουν. Αν για δύο εβδομάδες δεν πάμε καλά, θα ψάξω τι φταίει.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν συνεργαστήκαμε καλά μέχρι να γνωριστούμε. Με την Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχω συνεργαστεί καλά από την άποψη ότι ζοριζόμασταν πολύ σε κάτι που δεν ξέραμε», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια