Φεύγει απο τον ΣΚΑΙ ο Αντρέας Μικρούτσικος;

1

Σύμφωνα με την "On Time", ο διάσημος παρουσιαστής κατά τη διάρκεια του LIVE του Big Brother της Παρασκευής εξέφρασε έντονα τη διαφωνία του με τη στάση της παραγωγής του reality για τη θεματολογία τόσο του LIVE όσο και των καθημερινών επεισοδίων. Λίγες ώρες αργότερα, ο ΣΚΑΪ έθεσε βέτο στην εμφάνισή του ως guest κριτής στο Just The Two Of Us του OPEN, μιας και το συμβόλαιό του με τον σταθμό δεν επιτρέπει να εμφανιστεί (τουλάχιστον χωρίς άδεια του ΣΚΑΪ) σε άλλη εκπομπή εκτός καναλιού.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα κάνει λόγο για στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα, μιας και εταιρία παραγωγής του πρώτου έχει αρκετά υπό συζήτηση projects στα σκαριά και φυσικά ένα πρόσωπο σαν τον βετεράνο των τηλεοπτικών πλατό θα ήταν παραπάνω από χρήσιμο στο δυναμικό της εταιρίας.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν το κανει αυτο , θα αποδειξει αλλη μια φορα ποσο μικρουτσικος ειναι...ο σκαι του εδωσε μια ευκαιρια που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα του εδινε πια! Τον επανεφερε ουσιαστικα στην ζωη...Τσαμπα επρεπε να δουλεψει εκει γαι ενα χρονο για να πει ευχαριστω...και οχι να τριβετε στα ευκολα κοκλωνεικα φραγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !